Annonce
AC Horsens

Lumb ærgrer sig over dårlig økonomi: - Set fra spillertruppens synspunkt er det dårlig timing

Michael Lumb og Alexander Ludwig har haft grund til at smile med otte kampe uden nederlag på stribe, men Lumb ærgrer sig over, at der ikke er udsigt til at kunne bygge oven på den præstation i næste sæson på grund af besparelser. Foto: Scanpix
Det er dårlig timing i forhold til den nuværende trup at melde nedskæring i budgettet ud samtidig med gode resultater og kontrakter med nye spillere, mener venstrebacken.
Annonce

Horsens: - Selvfølgelig skal økonomien i AC Horsens hænge sammen. Ingen kan bruge en klub, der er ved at gå konkurs til noget, men jeg kan ikke lade være med at ærgre mig over, at vi lige nu ikke ser ud til at kunne bygge videre på det hold, vi har nu.

AC Horsens' rutinerede venstre back Michael Lumb har sammen med holdkammeraterne gang i en flot halvsæson, og overlevelsen i Superligaen er forlængst sikret.

Samtidig har AC Horsens meldt ud, at spillerbudgettet skal skæres ned til den kommende sæson.

- Set fra spillertruppens synspunkt er det dårlig timing. For en gang skyld har vi gang i nogle virkelig flotte sportslige resultater, og så får det hele en negativ vinkel, fordi AC Horsens skal spare på spillerbudgettet, siger Michael Lumb.

- Vi må gøre et eller andet rigtigt i øjeblikket. Vi har ikke tabt i otte kampe i streg, og vi har tidligt sikret os overlevelse. Det burde give tid til kigge frem mod næste sæson, men det er jo svært, når man skal skære ned, siger forsvarsspilleren.

Seks spillere står til kontraktudløb, når denne sæson er slut, og meldingen fra klubben er, at der ikke er penge til at forlænge med nogen af dem.

- Samtidig har man lavet kontrakter med to nye spillere. Jeg er med på, at de kontrakter formentlig er lavet for et stykke tid siden, men set fra et spiller-synspunkt kan timingen i det godt virke lidt speciel, siger Michael Lumb med henvisning til, at han har seks holdkammerater i den nuværende trup, som ikke ved, hvad fremtiden bringer.

Annonce

Tanker om udlandet

Michael Lumb skal også overveje sin egen fremtid. Han har et år tilbage af sin kontrakt med AC Horsens, og i forbindelse med transfervinduet tilbage i januar luftede han tankerne om et udenlandsk eventyr.

AC Horsens har også garderet sig ved at hente Thor Lange fra Fremad Amager til klubben. Han kan også spille positionen som venstre back.

- Vi må se, hvad der sker. Transfervinduet er ikke åbnet endnu. Det kunne være sjovt at komme til udlandet, men jeg står omvendt ikke og tripper for at komme afsted. Flere ting skal gå op i en højere enhed, før det bliver aktuelt, siger Michael Lumb.


Vi må se, hvad der sker. Transfervinduet er ikke åbnet endnu. Det kunne være sjovt at komme til udlandet, men jeg står omvendt ikke og tripper for at komme afsted. Flere ting skal gå op i en højere enhed, før det bliver aktuelt.

Michael Lumb


- Det er tre parter, der skal blive enige. Der skal være interesse for mig, og det skal være et projekt, som jeg kan se mig selv i, og så skal AC Horsens også være med på den, så det er ikke kun op til mig, siger Michael Lumb.

Annonce

Tre på stribe igen

I første omgang skal han have gjort sæsonen færdig med AC Horsens, og det første skridt er hjemmekampen mod Hobro.

- Vi skal gøre arbejdet færdigt og vinde puljen. Vi lagde ud med tre gange uafgjort, og siden har vi vundet to kampe. Jeg satser på, at det også bliver til tre sejre på stribe- Det er sjovt at spille fodbold lige nu i modsætning til sidste forår, da der var mange nerver på, siger Michael Lumb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce