Annonce
Erhverv

Liv i den gamle dame: Dobbelt Gazelle-vinder flytter ind i den forladte Brdr. Michaelsen-bygning

Trioen (fra venstre) Gert Nielsen, Ole Rand og Jørgen Albrechtsen har i fællesskab ejet Soprema, tidligere Apurit, i 10 år. Nu træder de efter års fremgang ind i en ny æra i det forladte Brdr. Michaelsen på Vejlevej i Hedensted. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Efter flere år med fremgang er Apurit A/S kommet i pladsbekneb. Derfor er de godt 20 medarbejdere nu flyttet ind på en tredjedel af den enorme bygning på Vejlevej 21 i Hedensted - og skifter i samme forbindelse navn til Soprema.
Annonce

Hedensted: Som den opmærksomme læser formentlig har opdaget, har gravemaskinerne længe været i gang ved det tidligere Brdr. Michaelsen på Vejlevej i Hedensted.

Og nu afslører nye skilte ved bygningen, at det skyldes firmaet Apurit A/S, der har brugt weekenden på at pakke flyttekasser ud.

Baggrunden er den helt simple, at den dobbelte Gazelle-vinder efter flere års fremgang havde brug for mere plads end de tidligere knap 2500 kvm på Blæsbjergvej at boltre sig på.

- Nu er det helt vildt meget større, og det har været tiltrængt, efter vi er vokset i omsætning, medarbejdere og sortiment. Samtidig kører der så mange lastbiler forbi hver dag, at det er vigtigt at ligge godt i forhold til motorvejen - og så er det for os mindre vigtigt, at vi som bonus får en bedre synlighed, end vi er vant til, siger logistikchef og medejer Jørgen Albrechtsen.

I samme omgang skifter firmaet navn til Soprema A/S, som følge af at majoriteten for to år siden blev solgt til den internationale koncern Soprema Group.

Vi ville gerne blive i lokalområdet. Her er virksomheden vokset op fra, her har størstedelen af vores medarbejdere kortest til arbejde, og her er vi selv forankrede med børn og børnebørn.

Jørgen Albrechtsen, logistikchef og medejer, Soprema A/S

Annonce

Eneste i vores størrelse

Beslutningen om at finde et nyt sted til firmaet blev truffet for et års tid siden, da det lå klart, at en udvidelse på den daværende adresse ikke ville give mening.

Siden var trioen tæt på at købe en bygning i Vejle Kommune, men ønsket om at forblive i byen sammenholdt med friheden i fortsat blot at bo til leje, trumferede i sidste ende.

- Og så var der ikke rigtig andet, der var stort nok til os, end lige her. Der er en gammel dame med en gammel historie, vi får sat lidt liv i, siger adm. direktør og medejer Gert Nielsen.

Inden indflytning er der sket en større istandsættelse af bygningen, som endnu ikke er i mål. Blandt andet bliver det lidt faldefærdige udtryk shinet op, mens der også lægges nye parkeringspladser og udendørs læsseareal. Alt sammen noget, udlejeren har bekostet.

Annonce

Plads til udvidelse

Firmaet beskæftiger sig med sine godt 20 medarbejdere primært inden for salg af tagpap og isolering til det nationale marked. Til det kræves en del lagerplads, hvorfor Soprema har sat sig på rundt regnet en tredjedel af bygningens ca. 17.000 kvm.

Dermed er der også fortsat godt plads til udvidelser, så der ikke endnu en gang skal findes et andet sted i vejviseren.

- Sidst sagde vi godt nok også, at vi havde fremtidssikret os (firmaet flyttede i 2010 fra Spettrupvej, red.). Men rækker det ikke, er det fordi, der er sket noget helt vildt, og så må vi håndtere den luksussituation efter bedste evne, siger salgschef og medejer Ole Rand.

Trioen har sammen ejet virksomheden i nu 10 år, hvorfor der sideløbende med flytning og navneskifte også er en jubilæumsfest undervejs.

For to år siden overtog den internationale koncern Soprema Group aktiemajoriteten af Apurit. Derfor skiftes navnet nu også ud. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Der er blandt andet slået skillevægge ned i de enorme lokaler, så lageret til blandt andet isoleringsmaterialer og tagpap kunne udnyttes bedst muligt. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Soprema beskæftiger godt 20 medarbejdere, som nu har fået langt mere plads at boltre sig på. Foto: Lennart Kjær Schouborg
En overgang var det på tale at købe lokaler i Vejle Kommune, men blandt andet ønsket om fortsat at have en lokal forankring fik i sidste ende ejerne til at holde sig i Hedensted. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce