Annonce
AC Horsens

Lejeophold forlænget for AC-spiller

Mikkel Qvist har fået forlænget sin lejeophold i Island på grund af corona. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens blander kortene i den sidste testkamp mod FC Fredericia.
Annonce

Horsens:  Mikkel Qvist blev i begyndelsen af 2020 udlejet til den islandske klub KA, og han vender ikke tilbage til AC Horsens før slutningen af året.

Oprindeligt udløb lejeaftalen, så Mikkel Qvist skulle returnere til Horsens til den sæson, der begynder i den kommende weekend, men ligesom alle andre ligaer er den islandske blev skubbet, og det betyder, at Mikkel Qvists lejemål også er blevet forlænget.

Dermed kan han tidligst returnere til AC Horsens om et par måneder, men han vil først kunne spille kampe efter vinterpausen, hvis Mikkel Qvist vel at mærke vender tilbage til Langmarksvej.

AC Horsens' nye træner Jonas Dal kommer dermed ikke til at kunne trække på Mikkel Qvists lange indkast, som gjorde AC-spilleren berømt for et par sæsoner siden.

AC Horsens har i stedet rykket David Kruse fra klubbens U19-trup op i Superligatruppen. Han skal træne med holdet, men kommer til at spille kampe for U19-holdet.

Han har fået et par indhop i træningskampene, og der kan være en ny mulighed i den sidste testkamp mod Fredericia mandag eftermiddag.

Annonce

Nogle nye får chancen

Kampen bliver spillet i Slagelse som forberedelse til indførelsen af VAR i den nye sæson.

AC Horsens åbner Superligasæsonen hjemme mod Randers FC allerede på søndag, så kampen mod FC Fredericia bliver ikke for fuld udblæsning.

- Oplægget til kampen bliver det samme som mod Esbjerg, men jeg blander kortene på en anden måde. Mod Esbjerg var der mange, der fik en times spilletid. Mod FC Fredericia bliver det nogle andre, siger Jonas Dal.

Han kommer dermed ikke til at bruge kampen som en sidste test af en potentiel startopstilling i premierekampen.

- Det begynder jeg først at kigge på efter kampen mod FC Fredericia. Vi arrangerer nok en intern træningskamp for at få det sidste på plads i forhold til kampen mod Randers, siger Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce