Annonce
HH Elite

Laura Damgaard får tre-årig kontrakt med HH Elite

Laura Damgaard vender hjem til HH Elite som afløser for Melissa Petrén. Foto: Scanpix.
HH Elite henter EM-spilleren Laura Damgaard hjem fra Viborg som afløser for Melissa Petrén.

Horsens: Den 24-årige EM-spiller Laura Damgaard vender hjem til Horsens som afløser for Melissa Petrén i HH Elite fra næste sæson.

Laura Damgaard har fået sin håndboldopdragelse i Horsen Håndboldklub, hvor hun startede i 2006, og i 2012 kom hun på U16-landsholdet sammen med Althea Reinhardt og Lærke Nolsøe.

Laura Damgaard fortsatte til Skanderborg, hvor hun spillede i fire sæsoner og blev playmaker på ligaholdet. Hun var med til at rykke op fra 1. division sammen med Kristina Jørgensen.

Annonce

I 2017 skiftede hun til Aalborg, hvor hun også var med til at rykke op. Hun blev årets spiller i 1. division og blev topscorer i ligaen for det nordjyske bundhold.

Hun tog til Aalborg for at blive jordemoder, men skiftede til psykologi.

De seneste to sæsoner har hun spillet for Viborg, og i december blev hun udtaget til EM-holdet ved EM i Danmark som reserne for Helena Elver.

Hendes problem er, at Viborg nu får to venstrehåndsspillere som højre back sammen med landsholdsspillerne Kristina Jørgensen og Line Haugsted, så der er ikke meget spilletid til Laura Damgaard.

Hemdes forældre bor på Anemonevej i Horsens, og hun flytter dermed hjem til sin barndomsby fra den kommende sæson.

- Jeg forlader Viborg for at få en større rolle, siger Laura Damgaard.

HH Elite ønsker ikke at bekræfte klubskiftet endnu, men parterne ventes at forhandle den tre-årige kontrakt færdig fredag eftermiddag.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce