Annonce
Horsens

Lastbilchauffør undgik frontalt sammenstød med familie: Det kunne være gået helt galt

Lastbilchauffør Frank Sig fortæller, at han var et splitsekund fra at køre frontalt sammen med en bil, hvor føreren fik et ildebefindende. Han slap dog med en flænset side af lastbilen. Foto: Frank Sig
Kvinden hang ind over rattet, og der var et lille barn på bagsædet, fortæller lastbilchauffør, som mener at have været et splitsekund fra katastrofen.

Horsens: En lastbil og en personbil var søndag eftermiddag kort efter klokken 15 involveret i et uheld på Vestvejen på strækningen mellem de to rundkørsler tæt ved motorvejstilkørslen. Det oplyser Sydøstjyllands Politi, som søndag aften må lukke Vestvejen for at rydde op efter et dieseludslip fra færdselsuheldet.

Horsens Folkeblad har været i kontakt med den 42-årige mand, der var fører af lastbilen, Frank Sig. Han fortæller, at det kunne være gået helt galt.

- Pludselig trækker en personbil, der kører imod mig, over i min vejbane. Da den er tæt på, kan jeg se, at føreren hænger ind over rattet. Jeg tror, hun havde fået et ildebefindende eller noget i den stil, siger Frank Sig.

Annonce

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at føreren af personbilen, en 29-årig kvinde fra Horsens, mistede herredømmet og endte i modsatte vognbane, hvor bilen kolliderede både med siden af lastbilen og med et skilt.

Undgik frontalt sammenstød

Frank Sig fortæller, at han reagerede hurtigt og trak lastbilen over i den anden vejbane, hvor bilen kom fra. Dermed mener han, at han undgik et frontalt sammenstød.

- Vi var et splitsekund fra at køre frontalt sammen, og hun kørte jo stadig med fuld fart, måske 80 km i timen, så det kunne være gået helt galt, siger han.

Da bilen i stedet skrællede siden af lastbilen, blev det til et brud på dieseltanken. Det betød, at tanken lækkede en del diesel i rabatten, og derfor skal der graves til ud på natten.

Annonce

Billigt sluppet

I politiets døgnrapport fremgår det alene, hvem der førte henholdsvis bilen og lastbilen.

Lastbilchauffør Frank Sig fortæller, at der var et spædbarn på bagsædet af personbilen samt en mandlig passager, som efterfølgende takkede ham for at have reddet familiens liv.

Politiet kan ikke oplyse noget om tilstanden for de involverede parter, men Frank Sig siger:

- Det er så heldigt, at der ikke skete noget med nogen. De materielle skader og et dieseludslip er billigt sluppet.

Arbejdet med at få ryddet op efter uheldet vil strække sig ud på natten til mandag. Foto: Frank Sig
Foto: Frank Sig
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce