Annonce
AC Horsens

Langkaster er tilbage i AC Horsens efter ophold i Island

Mikkel Qvist blev i sin tid i AC Horsens blandt andet matchvinder mod FC Nordsjælland. Nu er han tilbage i klubben efter endt lejeophold i Island. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Forsvarsspilleren med det lange indkast er tilbage i AC Horsens, efter den islandske turneringen blev stoppet før tid på grund af corona.
Annonce

Horsens: Mikkel Qvist blev tilbage i februar lejet ud til islandske KA Akureyri. I første omgang var der tale om en lejeaftale på et halvt år, men på grund af corona'en blev den islandske turnering udskudt, og derfor fik Mikkel Qvist forlænget sin ophold på øen, men nu er han tilbage på Langmarksvej i Horsens.

Den islandske turnering er blevet aflyst igen på grund af corona, så Mikkel Qvist er vendt hjem til Danmark.

Han må ikke spille for AC Horsens på denne side af årsskiftet, men han får mulighed for at træne med og holde sig i gang.

- Vi har halvanden måned til at se hinanden an. Mikkel Qvist er en helt ny spiller for mig og omvendt, siger AC Horsens' cheftræner Jonas Dal.

Mikkel Qvist blev lejet ud, fordi der ikke var udsigt til spilletid, da Bo Henriksen stod på sidelinjen.

Mikkel Qvist, der på rekordtid blev berømt for sine voldsomt lange indkast i Superligaen, er på kontrakt i AC Horsens til sommeren 2022.

- Lige nu træner han bare med, og så har vi god tid til at finde ud af, hvad der skal ske. Jeg ved heller ikke, hvad Mikkel Qvist har af planer, og om han gerne vil retur til Island, siger Jonas Dal.

Han kan glæde sig over, at han har en skadesfri trup til rådighed. Der er fyldt godt op på træningsbanen, så da der blev spillet 11 mod 11 tirsdags formiddag måtte to spillere holdes i gang af U19-træner Christian Hansen. Oven i er Hallur Hansson afsted med det færøske landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Horsens

Nu gik det lige så godt: 26 nye smittede i Horsens Kommune

Annonce