Annonce
Horsens

Koncertarrangører gentager succes: Ny fuldmånekoncert i Boller Slotspark

Snart lyser fuldmånen atter over Boller Slotspark, og Boller Kulturkreds er klar med en ny koncert under åben himmel i parken. Arkivfoto: Mette Graugaard
Efter sidste års debut med fuldmånekoncert gentager Boller Kulturkreds succesen og har flere koncerter på programmet.

Boller: Sidste år sørgede Boller Kulturkreds for, at operasangerinden Andrea Pellegrini gav koncert i Boller Slotspark, mens fuldmånen lyste.

En succes, som gav mod på mere. Nu er kulturkredsen, som blev stiftet i samme anledning, klar med endnu en koncert, når fuldmånen lyser lørdag 1.  august.

- Vi har valgt at rykke koncerten frem til 1. august, fordi det var en kold aften sidste år. Så håber vi på lidt lunere vejr denne gang, fortæller Mette Christensen fra Boller Kulturkreds.

Denne gang er der to navne på programmet til koncerten i fuldmåne, det er The Blackbirds og Sam And The Soulmates.

Annonce

Sam and the soulmates

The Blackbirds består af Karoline Gro Budtz Christensen og guitarist Søren Bødker Madsen, som er kendt for deres nyfortolkninger af Beatles.

Sam and the Soulmates består af sangerinden Samara Bahrami og fem rutinerede jazzmusikere, som leverer en blanding af genrer som jazz, blues og bossanova.


Så håber vi på lidt lunere vejr denne gang.

Mette Christensen


Der er 200 billetter til salg, og man kan bestille tapas fra Olivias, når man køber sin billet.  Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes. Dørene åbnes klokken 18.30, og der er stillet stole op i passende afstand naturligvis.

Annonce

Mere på programmet

Men her stopper kulturkalenderen ikke. Kulturkredsen har inviteret den cyklende cellist og komponist Ida Riegels til at give koncert et sted i området lørdag 29. august. Det foregår i dagtimerne klokken 15.

I december har kredsen sikret sig en musikalsk aftale med Amazing Christmas. Det foregår indendørs, nærmere bestemt i Uth Kirke klokken 14. Her kan man få et gensyn med operasanger Andrea Pellegrini, som leverede fuldmånekoncerten sidste år. I Uth Kirke udgør hun sammen med jazzsangeren Sinne Eeg og soulsangeren Christina Boelskifte den fantastiske jul.

Med sig har de pianisten Magnus Hjort.

Billetter til fuldmånekoncerten er i salg og kan købes på www.ticketmaster.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce