Annonce
Horsens

Kommunen har solgt rækkehuse på Schüttesvej - lejere bliver boende

Fire af de seks rækkehuse er i dag lejet ud, og det bliver de sidste to også, når Mica Horsens Holding ApS overtager husrækken 1. januar. Arkivfoto: Morten Pape
Anpartsselskabet Mica Horsens Holding ApS har købt seks sammenhængende huse af Horsens Kommune for 5,3 millioner kroner. Planen er at renovere de boliger, der trænger til det, og fortsat leje dem ud.
Annonce

Horsens: Horsens Kommune har solgt de seks sammenbyggede rækkehuse på Schüttesvej 51-61.

Den vejledende salgspris var sat til seks millioner kroner, men køberen, det lokale selskab Mica Horsens Holding ApS, har ifølge direktør Claus Bundgaard erhvervet ejendommene til en samlet pris på 5,3 millioner kroner.

- Vi har sparet lidt penge sammen i moderselskabet og synes, at der kan være en interessant case i at købe husene og leje dem ud, siger han til Folkebladet.

Fire af de seks rækkehuse er i dag allerede lejet ud. Lejerne bliver boende, og de resterende to rækkehuse vil man kunne leje, når den nye ejer overtager husene fra 1. januar.


Planen er at blive ved med at udleje boligerne, men det kan også komme på tale på et tidspunkt at sælge dem enkeltvis.

Claus Bundgaard, direktør


Det er ejendomsmæglerkæden Nordicals, der har solgt husene for kommunen, og i salgsannoncen kunne man læse, at rækkehusene, som er opført i 1949, i dag fremstår "i meget varierende stand - spændende alt fra konkret håndværkertilbud til meget flot familiebolig".

- Nogle af husene er i rigtig fin stand, andre trænger til at blive set lidt på, og det gør vi. Men grundlæggende er det pæne og sunde, gennemmurede huse, som jeg personligt synes, har en stor værdi for byen, siger Claus Bundgaard.

Annonce

Bliver måske sat til salg

Horsens Kommune erhvervede husene i forbindelse med den planlagte udvidelse af Schüttesvej, hvor det fra starten stod klart, at rækkehusenes forhaver skulle inddrages for at give plads til flere spor.

- Det er lidt svært at forestille sig, hvordan det bliver, men heldigvis er der en dejlig have bagved husene. Planen er at blive ved med at udleje boligerne, men det kan også komme på tale på et tidspunkt at sælge dem enkeltvis, siger Claus Bundgaard.

Et af de seks rækkehuse er omdrejningspunkt for en retssag, hvor en tidligere beboer, Heidi Carina Niemann Hansen, torsdag i sidste uge tabte en erstatningssag mod Horsens Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce