Annonce
AC Horsens

Jonas Dal kigger på AGF-talent

Jonas Dal vil gerne have fire udviklingsspillere tilknyttet førsteholdstruppen i AC Horsens. Foto: Mads Dalegaard
AC Horsens' cheftræner vil gerne have fire udviklingsspillere omkring førsteholdstruppen
Annonce

Horsens: AC Horsens skrev fredag kontrakt med Lirim Qamili, og han var et par timer senere for første gang med på træningsbanen. Der var også yderligere et nyt ansigt i skikkelse af Jacob Trenskow.

Den unge spiller har fået sin fodboldopdragelse i AGF og leder lige nu efter et sted, hvor han kan udvikle sig yderligere. Med sine 19 år må han stadig spille kampe i U19-ligaen som ungsenior.

- Jeg vil gerne have en førsteholdstrup på 20-22 spillere og så supplere den med fire boblere eller udviklingsspillere, siger AC Horsens-træner Jonas Dal.

Og her er Jacob Trenskow i spil. Jonas Dal har set den centrale midtbanespiller an i FC Fredericia, hvor han i sidste måned trænede med i en periode.

- Der gjorde han et godt indtryk, så nu skal han lige se tingene an i AC Horsens, og så må vi se, om det ender med en eller anden form for kort aftale, siger Jonas Dal.

AC Horsens har i forvejen James Gomez, der hører til  i samme kategori. David Kruse, der er blevet rykket op fra AC Horsens' U19-hold, kan også ende med at blive en af de fire boblere.

- Det er en stor fordel, at klubben også har et danmarksseriehold, så vi kan tilbyde dem kampe både i reserveholdsturneringen, i U19-ligaen og i danmarksserien. Det giver os muligheden for at se dem an, og det giver dem gode muligheder for at udvikle sig, siger Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bytorv Horsens: Udfordrende med nye regler - men vi har styr på ensretning

Annonce