Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Jonas Dal: Vi mødte et stærkt AaB-hold. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Fuldt fortjent sejr til AaB, erkendte AC Horsens-træneren

Aalborg: - Vi mødte et stærkt AaB-hold, der var bedre end os. Deres sejr var fuldt fortjent, sagde AC Horsens-træner Jonas Dal.

- Vi kunne takke Matej Delac for, at vi bevarede chancen for at få point til sidst, og vi kæmpede for vores chance, men fik desværre ikke skabt de fornødne muligheder.

- Spillerne arbejdede godt, men vi havde problemer med at holde i bolden. Kvaliteterne manglede.

- Det er ikke lykkedes os at score endnu, men hvis du tænker på de første 70 minutter fra vores første kamp mod Randers, har vi vist, at vi kan skabe chancer. Det skal nok komme, sagde Jonas Dal.

Hans kollega Jacob Friis var lykkelig for sæsonens første sejr og for at have holdet målet rent igen.

- Da vi brændte de mange chancer mod AC Horsens, kom jeg til at tænke på, om vi for anden gang skulle gøre modstandernes målmand til rundens keeper. Sådan var det med Thomas Mikkelsen, da vi mødte Lyngby, og sådan var det i dag. Heldigvis lykkedes det at få scoret det afgørende mål, men hvis der er noget, jeg skal pege på, som jeg ikke var tilfreds med i dag, var det udnyttelsen af vore chancer, sagde Jacob Friis.

- Hvad var dit indtryk af AC Horsens?

- Jeg bemærkede, at de har valgt at spille bolden langt mere frem end tidligere, men ellers vil jeg ikke kommentere på modstanderne, sagde Jacob Friis.

Annonce

Ny spiller

Lucas Andersen sad udenfor fra starten.

- Jeg har været ude i mere end to måneder, så det var dejligt at være tilbage på holdet igen, da jeg kom ind. Nu er jeg klar til søndagens kamp mod Sønderjyske, sagde Lucas Andersen.

- Det var som at få en ny spiller, for det er efterhånden længe siden, han har været i aktion for os, sagde Jacob Friis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce