Annonce
AC Horsens

Jeppe Kjær-scoring lige til historiebøgerne

Jeppe Kjær glæder sig over, den støtte, som blandt andre Jonas Thorsen og Peter Nymann giver ham i kampene. Foto: Ernst van Norde, Scanpix
- Det er helt ubeskriveligt at få lavet det første mål i Superligaen, sagde det 16-årige stortalent, der drev gæv med Hobros defensiv i første halvleg.
Annonce

Horsens:  JeppeKjær skrev sin ind i superligahistorien som den yngste debutant nogensinde, da han fik sine første minutter på sin 16 års fødselsdag.

Mod Hobro lavede han det første mål i Superligaen, og det er han også den yngste til at have præsteret. Mads Beierholm har haft rekorden i mange år med 16 år og 263 dage. Nu sidder Jeppe Kjær på rekorden. Han er "kun" 16 år og 129 dage.

Han spillede sin bedste kamp i AC-trøjen. I første halvleg strøede han om sig med gode afleveringer oven i målet til 1-0.

- Det var en ubeskrivelig følelse at få scoret det første mål, og så vandt vi oven i købet, sagde Jeppe Kjær oven på 3-2 sejren, der først blev sikret kort før slutfløjtet.

Der hviler mange øjne på stortalentet, og da han blev taget ud efter en times spil, var det til stående ovationer fra tribunen.

- Jeg prøver ikke at tænke for meget over tingene. Bo Henriksen siger, at jeg skal koncentrere mig om at være glad og hygge mig, så det prøver jeg på, smiler Jeppe Kjær.

Annonce

Far og søn i højresiden

Han får god opbakning fra de øvrige i spillertruppen. Under opvarmningen luntede han længe rundt og talte med Jonas Thorsen.

- Det er dejligt, at jeg har dem. De giver gode råd og støtter mig, når jeg laver fejl, sagde Jeppe Kjær.

Han spiller foran Peter Nymann, der med sine 37 år er tæt på at være Superligaens ældste.

Det er far og søn på højrekanten, som der vittigt blev kommenteret undervejs i kampen.

- Det er en fornøjelse at spille foran ham. Han guider og så er det vildt så mange bolde, man får at arbejde med, sagde Jeppe Kjær.

Manager Bo Henriksen stod blot på sidelinjen og nød præstationen.

- Nu behøver jeg ikke længere at tale om, hvor god han er. Det kan alle forhåbentlig se. Jeg er ikke overrasket, for jeg ser det til træning hver eneste dag. Det er sjældent, at man ser sådan en type spiller på de her breddegrader, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HIC henter stor amerikaner

Coronavirus

Live: Skærpet opmærksomhed på coronaudbrud i yderligere fem byer

Horsens For abonnenter

Egebjerg stod til et fald i indbyggertal: Derfor endte det med en stigning på 44 procent

Annonce