Annonce
Sport

Jeg har fået spilleglæden igen

Trine Knudsen er en af de fightere, der skal være med til at redde det lokale ligahold. Foto: Ole Nielsen.
Trine Knudsen er vendt tilbage til Horsens og stortrives i byen

Horsens: For et år siden valgte Trine Knudsen at skifte fra Holstebro til HH Elite i håndboldligaen.

Et af formålene med hendes klubskifte var at få spilleglæden tilbage. Det har hun nu fået.

Hun er en af de fightere, der skal være med til at sikre HH Elite endnu et år i håndboldligaen.

Annonce

- Der er pres på i øjeblikket, men vi tror på os selv, siger Trine Knudsen. Jeg har prøvet at være bundhold tidligere, og jeg tror på, vi klarer skærene.

Selvtillid

- Vi må erkende, at vi ikke har præsteret det, vi skulle. Vi skulle have vundet flere kampe. Jeg tror, en del af forklaringen er manglende selvtillid, men vi kan selv afgøre vores skæbne, og nu må vi vise, at vi er et hold, der står sammen i modgangen. Vi har det godt sammen socialt, og vi fungerer godt sammen, siger Trine Knudsen.

Trine Knudsen, 27,  er født og opvokset i Sejrup ved Thyregod og Give. Hun spillede sine første håndboldkampe for Thyregod og Brande.

Hun fandt ud, at hun var god til at spille håndbold, og det gav hende blod på tanden.

Hun havde en storesøster, der spillede håndbold, og en bror Mikkel Knudsen, der var en af de bedste på Gives bedste fodboldhold.

Annonce

Seks år i Skanderborg

Da hun skulle på efterskole, tog hun på BGI i Bjerre, og fortsatte med sportscollege i Horsens tre år på Horsens Gymnasium, der dengang hed Amtsgymnasiet.

Som U14-spiller blev hun jysk mester med Brande, og som U16-spiller blev hun jysk mester med Horsens Håndboldklub,

Efter et år i Horsens gik klubben konkurs, så hun skiftede til Skanderborg, hvor hun spillede i tre år i den første periode og var med til at spille Skanderborg op fra 2. division.

Hun har været med i bruttotruppen til ungdomslandsholdet under Heine Eriksens kommando i et par år, dog uden at få debut.

Hun spillede et år i Silkeborg og et år i Fredericia, men vendte tilbage til Skanderborg, der netop var rykket op i ligaen. Hun var med til at rykke ned og op igen, inden hun skiftede til Holstebro. Det var her, hun mistede noget af glæden ved håndbold, men i denne sæson kom hun til HH Elite og startede med at tage ansvar fra første dag sammen med Melissa Petrén.

- Det er alletiders for mig at komme tilbage til Horsens.Det er en skøn by, og jeg nyder at bo i Horsens, siger hun.

Annonce

Oplevelser

Hun har oplevet meget i sit liv - alt fra et sabbatår med job på Dan Cake i Give og fire måneders rejse til Maldiverne, New Zealand og Australien sammen med kæresten. Hun har også bestået en fem-årig uddannelse som antropolog.

Nu er hun landet i Horsens sammen med kæresten, og hun har et år plus et års option i HH Elite, hvor redningsaktionen i ligaen hænger tæt sammen med hendes håndboldfremtid.

Ud over håndbolden i HH Elite underviser hun også i håndbold på BGI, og dermed er ringen sluttet. Hun har også et job på HH's kontor, hvor hun er kendt for at tage initiativer og få gode ideer og er meget inspirerende at arbejde sammen med.

Annonce

Går forrest

Hendes personlige profil afslører, at hun ikke er bange for at gå forrest, og at hun oser af energi. Det får HH Elite brug for i de to kampe mod Randers og Skanderborg.

- Trine Knudsen er en social type, der gerne involverer sig i klubben, siger HH's cheftræner Lars Frederiksen. Hendes styrke på banen er hurtighed og gennembrud. Hun har en lang aftale i HH, fordi vi gerne vil beholde hende, eftersom hun er god til at bidrage til klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Så faldt dommen efter dødsvold i Lunden: To mænd kendt skyldige i vold med døden til følge

Hedensted For abonnenter

Byrådsmedlem nægter holdningsskifte efter stemmeflyt: - Jeg havde sagt ja til noget, jeg i bund og grund ikke var enig i

Annonce