Annonce
HH Elite

Nederlag har sat sig i HH: Ny træner har i første omgang fokus på mange andre ting end resultatet i sin debutkamp mod Nykøbing

Frederikke Gulmark og Susanne Madsen i HH Elites seneste kamp Randers HK. Der bliver brug for ledertyperne, når HH-truppen onsdag drager til Nykøbing Falster, hvor man med ny træner i spidsen skal forsøge at vende en lang, trist stime af dårlige resultater. Foto: Morten Pape
En "gratis kamp", mener den nye cheftræner, Jan Leslie. Spillertruppen i HH Elite skal dog som minimum vise fight og intensitet, når de onsdag møder Nykøbing F. Håndbold på udebane.

Horsens: Der bliver flere interessante ting at holde øje med, når HH Elite onsdag aften går på gulvet i Lånlet Arena i Nykøbing Falster.

Kigger man på de sidste 17 ligakampe, har vi kun vundet tre. Og det, tror jeg, der er en smule efterslæb fra i spillertruppen.

Jan Leslie, cheftræner for HH Elite

Først og fremmest manden på sidelinjen.

HH's nye cheftræner, Jan Leslie, har på forhånd fredet holdet i den kommende kamp. I hvert fald hvad angår slutresultatet på måltavlen, der er ikke er nær så afgørende, som den præstation, holdet leverer.

Annonce

- Det er en gratis kamp, som jeg ser det. Med det ikke sagt, at jeg ikke vil vinde, men det vigtigste lige nu er, at indholdet kommer på plads, siger Jan Leslie, der i løbet af sin første uge har arbejdet med at skrue op for blusset, når det kommer til træningskulturen i klubben.

Med ord som "vildskab" og "ild i øjnene" på trænerens ønskeliste, kan man derfor forvente et HH Elite-hold, der vil kæmpe hele vejen til slutfløjt mod Nykøbing F. Håndbold. Hvis ikke på måltavlen, så i al fald målt på fight.

- Lige nu er der en målsætning på den korte bane og den lange. Når jeg taler om intensitet, handler det for eksempel om, at vi i hvert fald ikke giver et hav af kontramuligheder væk. Vi har vel indkasseret 25-26 mål på kontra i de tre første kampe, siger Jan Leslie.

Han beskriver i det hele taget kampen mod Nykøbing F. Håndbold som én, hvor HH Elite hovedsageligt kommer til at fokusere på sig selv.

Nederlag har sat sig i truppen

Hjemmeholdet kommer til kampen med maksimum point efter tre kampe - på en aktuel fjerdeplads i ligaen. Dét med en overbevisende målscore på 88-72 og en kamp mindre spillet end topholdet Herning-Ikast Håndbold.

I egen hule bliver Nykøbing F. Håndbold således en overordentlig svær modstander, og Jan Leslie kan derfor gøre klogt i at forsøge at tage noget af presset væk fra sin trup op til kampen.

Han har op til kampen udtalt, at man for øjeblikket ikke bruger tid på at kigge på tabellen.

- Der er holdet slet ikke endnu. Kigger man på de seneste 17 ligakampe, har vi kun vundet tre. Og det er der et efterslæb fra i spillertruppen, siger Jan Leslie, der fortæller, at han har set taktiske ting i spillet, som relativt let kan forbedres.

Dem holder han dog for sig selv - og fokuserer i stedet på processen.

Annonce

Behøver ikke være bedst for at vinde

Efter kampen mod Nykøbing F. Håndbold venter nemlig to mindst lige så svære opgaver mod kvindeligaens nuværende tredje- og andenplads. Først hjemme mod Viborg HK og dernæst på udebane i Odense.

På papiret den værst tænkelige start for den nye cheftræner, der imidlertid selv ser det som en oplagt mulighed for ikke at blive overfikseret på slutresultatet.

- Jeg er af den overbevisning, at man sagtens kan vinde håndboldkampe, selvom man ikke er det bedste hold. Så snupper vi et point i én af de tre kampe, er det fint, siger Jan Leslie.

Nykøbing F. Håndbolds foreløbige seks point i kvindeligaen er kommet i land efter en overbevisende hjemmebanesejr over Ringkøbing Håndbold på 31-21 og to sejre på udebane over Skanderborg Håndbold og Aarhus United på henholdsvis 31-29 og 26-22.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

Min eksmand synes, vores børn får for meget junkfood hos mig - kan han bestemme over det?

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Hedensted

Ny butik: Rune og Jill sælger vin fra Italien fra en ombygget garage i Hedensted

Horsens For abonnenter

Fra Junivej til Agerbakken: 18 boliger har skiftet hænder

Horsens

Se video fra Marys besøg i Horsens: Særligt én studerende havde sommerfugle i maven

Horsens

Se Regitzes smukke buket til kronprinsesse Mary: Jeg blev da lidt starstruck, da jeg fik opgaven

AC Horsens For abonnenter

Nu venter VB i 1/8-finalen: AC Horsens' historiske pokaltriumf kastede disse fem tillægsgevinster af sig

Odder

Nye Borgerlige har fundet spidskandidat: Vil skifte livet som sofapolitiker ud med en stol i byrådet

Horsens For abonnenter

Efter pres fra Venstre: Nu bliver det gratis at gå på tønden i midtbyen

Horsens

Se videoen: Nu er Mary kommet til Horsens

Annonce