Annonce
AC Horsens

Hvis chancen byder sig: AC-spillere drømmer om eventyr

Hallur Hansson  ender som topscorer i AC Horsens med seks fuldtræffere. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Michael Lumb og Hallur Hansson har spillet en god sæson for AC Horsens, men hvis muligheden for et eventyr byder sig, er de klar til at sige farvel.
Annonce

Horsens: AC Horsens lukkede og slukkede sæsonen 2019/2020 med 1-1 hjemme mod OB. Spillerne bliver sendt direkte på ferie, og det store spørgsmål er, hvor mange der møder ind efter ferien.

AC Horsens har traditionelt skiftet meget ud i truppen op til hver sæson, og selv om der er lagt op til mindre transferaktivitet i denne omgang, er der flere salgsemner i AC-truppen.

Anfører Hallur Hansson er et af dem, og selv om han har det godt i AC Horsens, kan et nyt eventyr lokke.

- Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt, og jeg er glad for at være i AC Horsens, men Bo Henriksen har også sagt til mig, at jeg fortjener at prøve noget andet, hvis den rigtige mulighed opstår, siger Hallur Hansson.

- Jeg kunne godt tænke mig at prøve mig af et andet sted på et tidspunkt, men som sagt er jeg glad for at være i AC Horsens, og vi har lige afsluttet en god sæson, siger Hallur Hansson.

Det store spørgsmål er, om corona-krisen gør det sværere at komme afsted, og under alle omstændigheder skal der være interesse for AC-spillerne, før der kommer til at ske noget.

Hallur Hansson ender for anden sæson i træk som topscorer med sine seks mål.

Han kan se frem til et meget travlt efterår, så pausen kommer på et godt tidspunkt.

- Jeg ville godt være ventet til på torsdag med at gå på ferie, siger Hallur Hansson med henvisning til den kamp som OB nu skal spille mod AGF eller FC København.

- Der er otte landskampe i efteråret blandt andet en mod Danmark, så det er godt, jeg elsker at spille fodbold, siger Hallur Hansson, der også kan se frem til 15 runder i Superligaen.

- Det bliver hårdt, men jeg plejer også at få et par karantæner, så det går nok, siger Hallur Hansson.

Annonce

Gardering er på plads

Michael Lumb er også et potentielt salgsemne. AC Horsens har oven i hentet en gardering til hans plads som venstre back i Thor Lange fra Fremad Amager.

- Som udgangspunkt har jeg kontrakt med AC Horsens, men meget kan ske i et transfervindue. Det kommer jo an på, om AC Horsens vil af med mig, og om jeg vil væk, smiler Michael Lumb.

- Vil du gerne væk?

- Jeg har ikke været forbi og banke på Bo Henriksens dør, men som sagt kan der nå at ske meget i den kommende tid, siger Michael Lumb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce