Annonce
Horsens

Horsens møder en flok landsholdsspillere

Susanne Madsen  er tilbage på sin gamle hjemmebane i Odense onsdag aften. Foto: Charlotte Adsbøl
Odense har landsholdsspillere fra Holland, Japan, Brasilien og Danmark mod Horsens onsdag aften.

Horsens: HH Elite løber ind i en flok landsholdsspillere i onsdagens ligakamp i Odense Idrætshal.

- De har landsholdsspillere fra Holland, Norge, Brasilien og Danmark, og der er et par verdensklassespillere blandt dem, ikke mindst Nycke Groot, siger HH Elites træner Lars Frederiksen.

- Det er den tredje og sidste hårde nød, vi skal op mod, ud over Viborg og Esbjerg. Derefter kommer alle de kampe, hvor vi møder jævnbyrdig modstand. Første kamp er mod Randers på  lørdag kl. 16 i Forum Horsen, og derefter følger en række turneringskampe, hvor vi har gode chancer for at vinde, siger Lars Frederiksen.

Odense er favorit mod HH Elite, men Lars Frederiksen har rettet kikkerten mod kampen mellem Holstebro og Odense. Han anser Holstebro for at være på HH's styrke, og i kampen mod Odense var stillingen uafgjort indtil otte sekunder før tid.

Annonce

Analyseret til bunds

- Vi har naturligvis analyseret den kamp for at se, hvad Holstebro gjorde for at tæmme Odense, og vi må indrømme, at Holstebros målmand spillede en fantastisk kamp. Forhåbentlig kan vi opleve det samme, siger han.

Odense har fire spillere med på det danske landshold i Forum Horsens 1. oktober mod Norge, Althea Reinhardt, Rikke Iversen, Mie Højgaard og Helene Elver.

HH Elite har Emily Baunsgaard tilbage på holdet efter sygdom, og Maria Mose Vestergaard og Daniela Gustin er også med i truppen i Odense.

- Vi har fuld fokus på, at alle tre skal bidrage på lørdag mod Randers, og jeg løber ingen unødig risiko i Odense, siger han.


- Vi har analyseret den kamp for at se, hvad Holstebro gjorde for at tæmme Odense, og vi må indrømme, at Holstebros målmand spillede en fantastisk kamp

Lars Frederiksen


HH-træneren frygter Mie Højlund og Helena Elver mest i onsdagens kamp.

Susanne Madsen er tilbage i Odense, hvor hun kom fra.

- Jeg har været meget tilfreds med Susanne Madsen, fastslår han. Hun er vores nye forsvarsgeneral, men mod Esbjerg viste hun også styrke i angrebsspillet. Det er flot, at hun kan gå direkte ind efter to års pause med to fødsler og markere sig. Hun bliver bedre og bedre og er virkelig på vej tilbage, siger Lars Frederiksen,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce