Annonce
Horsens

HH-træner: Vi har altid en chance

Lars Frederiksen ser betænkelig ud. det har han også grund til med udsigten til at møde de danske mestre fra Esbjerg. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Sejren over Team Esbjerg i sidste sæson er årsag til, at vi ikke spiller i den næstbedste række i dag, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Horsens: - Vi har altid en chance. Det beviste vi sidste år. Hvis vi havde tabt kampen mod Team Esbjerg, havde vi spillet i den næstbedste række i dag.

Det siger Lars Frederiksen, træner for HH Elite, før onsdagens ligakamp kl. 19 mod de danske mestre Team Esbjerg i Forum Horsens.

HH's sejr over Esbjerg var årets største sensation i dansk håndbold. Vestjyderne kom direkte fra en Europa Cup-kamp i Metz og tabte sensationelt i Horsens. HH vandt kampen og sendte i stedet Aalborg ned i 1. division.

Annonce

Knuste de tyske mestre

- Vi har ikke glemt, at vi slog Esbjerg i sidste sæson, men det har vestjyderne sikkert heller ikke, siger Lars Frederiksen.

- De har stærke spillere på alle pladser. Vi kan ikke gå ud og stække to spillere, for de har bare nogle andre, der slår til. Esbjerg spiller på et højt niveau og har lige knust de tyske mestre fra Bietigheim. Hvis de spiller op til deres bedste, har vi ikke mange chancer, men hvis de åbner en lille port til os, er vi klar til at slå til, siger Lars Frederiksen.

Rikke Poulsen, tidligere landsholdsmålmand, har haft en fin sæson i det vestjyske mål, og Mette Tranborg og Kristine Breistøl har været uhyggelige.

Sanna Solberg, tvillingsøster til den norske landsholdsmålmand, har været stærk på fløjen, Marit Frafjord har vist sin klasse efter sit comeback, og Annette Jensen laver altid mange mål, og så er der østrigske Sonja Frey.


- Jesper Jensen og jeg minder en del om hinanden. Vi er ret konservative. Det, vi er gode til, satser vi på at være rigtig gode til.

Lars Frederiksen


Annonce

Gamle kolleger

Lars Frederiksen har været cheftræner i Esbjerg. Dengang havde han Jesper Jensen som assistenttræner. Onsdag aften er de rivaler i Horsens.

- Jesper Jensen og jeg minder en del om hinanden. Vi er ret konservative. Det, vi er gode til, satser vi på at være rigtig gode til, siger HH-træneren.

- Der er kun to spillere fra min tid i  Esbjerg. Estavana Polman er skadet, og Vilde Mortensen Ingstad er den eneste, der er med på holdet, siger han.

HH har stadig Daniela Gustin og Maria Mose Vestergaard skadet. De er ikke med mod Esbjerg og næppe heller mod Odense i den næste kamp.

HH Elite har plads til 1000 tilskuere, men så mange kommer der næppe.

- Vi åbner to porte og har fået plads til alle de tilskuere, der kommer, siger HH Elites direktør Jørgen Møller. Folk er stadig bange for at komme ud og risikere at blive smittet, men det løser alle problemer omkring tilskuere. Alle er velkomne og kan også købe billetter ved indgangen,

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Vidne om øksevoldsmand: Det var ham, der skulle gøre det beskidte arbejde

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite taber en tæt og uskøn affære til slutspilskonkurrenter fra Silkeborg-Voel KFUM

Horsens For abonnenter

Studerende snupper 84-årige Pers parkeringsmulighed: Jeg ved godt, jeg ikke har krav på en p-plads, men jeg er afhængig af min bil

Hedensted

Deltag i debatten: Hvordan løser vi problemet med uro og hærværk i Hedensted?

Østjylland

Se videoen: Så brandhærget er fabrikken i Galten

Ekspert roser planer om nærhospitaler - men savner svar på særligt ét helt afgørende problem

AC Horsens For abonnenter

Outstanding nederlag: Kan man tabe 3-1 til lokalrivalerne og alligevel have æren i behold?

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Horsens

Politiet efter seriehærværk i Brædstrup: Nogen må vide noget

Heunicke om hurtig smittestigning: Flere skal vaccineres nu

Horsens

Vandformand og S-kandidat: V-forslag om hurtig aktion mod forurening af fjorden er helt urealistisk. Vi må slet ikke bruge så mange penge

Horsens For abonnenter

Vejdirektoratet ser intet behov for ny omfartsvej til at opløse trafikprop ved Horsens V-anlæg: Men den er alligevel nødvendig, vurderer kommunen

Skanderborg

Se videoen: Storbrand under kontrol - men der er store skader

Annonce