Annonce
Sport

HH-træner: Vi erkender, at vi er under pres

Den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén får større ansvar i Holstebro på lørdag. Foto: Anita Kristensen.
Skanderborgs sejr over Randers har vendt op og ned på nedrykningsspillet

Horsens: - Vi må erkende, at vi er under pres, men det er en del af spillet. Vi må bare se på os selv og gøre det bedre, siger Lars Frederiksen, træner for HH Elite.

HH-kvinderne røg ned på sidstepladsen i nedrykningsspillet med Skanderborgs sejr over Randers, selv om HH sluttede turneringen ni point foran Skanderborg.

- Jeg er ikke så overrasket over, at Skanderborg slog Randers. Dels fik Mai Grauballe det røde kort tidligt i kampen, dels har Randers ikke været på toppen her i foråret. Vi må rejse os på lørdag i Holstebro, og vi har haft to gode kampe mod Holstebro. Vi slog dem på hjemmebane, og vi tabte med et mål tre sekunder før tid af Lærke Christensen i Holstebro.

Annonce

Nye rammer

- Det betyder, at kampen på lørdag har stor betydning, fordi vi tabte til Ajax. Holstebro har nogle gode profiler, men vi skal finde angrebsspillet fra kampen mod Silkeborg frem igen. Melissa Petrén spillede gode kampe mod Silkeborg og Herning-Ikast og skal tage et større ansvar, og Trine Knudsen og Susanne Madsen får faste rammer. Frederikke Gulmark gør det godt hver gang, så vi bør kunne finde angrebsspillet frem igen, men jeg indrømmer, at det var katastrofalt mod Ajax, siger Lars Frederiksen.

Holstebros profiler er målmand Ditte Vind, der skifter til fransk håndbold, Andrea West, Josefine Dragenberg og Jenny Carlson.

Hos HH markerede svenskeren Daniela Gustin sig med fire mål på fire forsøg på 20 minutter i starten af anden halvleg, og det lover godt for kampen i Holstebro, mens andre skal have spildprocenten længere ned.

Frederikke Rasmussen stod med en redningsprocent på 34,3, og det skulle hun gerne gøre igen med Ditte Vind som en klassemålmand i den anden ende.

Annonce

Nedrykning

HH's fanskare er begyndt at blive nervøs for en nedrykning, samtidig med at man har hentet syv nye spillere til næste sæson. Der lurer en kamp mod vinderen af EH Aalborg og Sønderjyske.

- Der er ingen grund til negative scenerier, siger Lars Frederiksen.

- Vi har haft en god snak om tingene, og vi er enige om, at vi er i en båd, der sejler i samme retning. Det giver ingen problemer, at syv spillere skal væk efter denne sæson. Jeg har en klar fornemmelse af, at de alle sammen gerne vil vinde, og det understreges af, at flere af dem var nervøse, siger Lars Frederiksen.

Melissa Petrén har kun tre kampe tilbage for HH Elite, og det er de kampe, der kan blive afgørende for, om hun kommer blandt Sveriges 14 spillere til OL.

Hendes værste konkurrent er Jenny Carlson. Hun spiller for Holstebro og er med mod Horsens-holdet på lørdag.


Der er ingen grund til negative scenerier.

Lars Frederiksen
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

AC Horsens

Se videoanalyse og kampens højdepunkter: AC Horsens faldt til jorden i bundopgøret

Annonce