Annonce
Sport

HH-træner før skæbnekamp: Vi skal være skarpere

Claudia Rompen, tidligere Sønderjyske, nu tredjemålmand i Horsens, får chancen igen hos HH onsdag aften i Sønderjyske. Foto: Anita Kristensen.
- Det er vigtigt for en masse mennesker og for klubben at vinde returkampen i Aabenraa, siger Lars Frederiksen.

Horsens: Selv om HH Elite vandt den første kamp mod Sønderjyske med 32-28, var træner Lars Frederiksen ikke tilfreds.

- Vi skal være skarpere i returkampen onsdag aften i Aabenraa, siger han.

- Vi var alene igennem flere gange og brændte. Det må ikke ske igen. Vi må ikke stå bagefter og have tabt, fordi vi ikke udnyttede chancerne.

Annonce

- Vi skal være skarpere i kontrafasen. Da vi førte med fem mål, havde vi chancen for at få ro over det hele, men brændte alt for meget.

- Desuden skal vort forsvar være bedre, end det var i anden halvleg. Selv om vi var ramt af udvisninger, må Sønderjyske ikke lave 17 mål på en halvleg, og slet ikke i en kamp, da vores målmand Claudia Rompen gjorde det udmærket.

- Det er en kamp, der betyder meget for en masse mennesker og for klubben, så det er vigtigt, vi får gjort tingene færdig i Aabenraa.

Styr på nerverne

- Det er sidste kamp for flere spillere, men det fylder ikke så meget lige nu. Det tænker vi først på efter kampen. Det er vigtigt, vi vinder kampen i Abenraa, så sæsonen er slut nu, og der er selvfølgelig altid noget med nerverne, vi skal have styr på.

- Claudia Rompen gjorde det så godt, at hun fortjener at få chancen igen i Aabenraa, siger Lars Frederiksen.

HH-træneren har ændret på topscorer Melissa Petréns spillestil, så hun ikke har så stor spildprocent.

- Hun er mere værd for holdet med sine mange frispilninger. Vi har taget nogle af hendes skud væk, og så spiller hun i stedet sine holdkammerater fri til scoring. Det har gjort hende mere værdifuld, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Mange siger farvel

Melissa Petrén bliver dækket tæt op af modstanderne.

- Jeg foretrækker at spille bolden videre til holdkammerater, der er mere fri end mig, og så slipper jeg for at have et par modstandere hængende på mig, siger Melissa Petrén, der spiller afskedskamp i Aabenraa, hvis HH vinder.

Det er også afskedskamp for Mette Lassen og Daniela Gustin, der skifter til Sønderjyske, Julia Gantzel, der skifter til Holstebro, Celina Holst Elkjær, der skifter til Aarhus, og Claudia Rompen, der skifter til Skanderborg, hvis HH henter bare det ene point.

Også Camilla Madsen spiller sin sidste kamp for HH. Hun har endnu ikke fundet en ny klub.

Sønderjyskes træner Peter Nielsen:

- Vi har været hårdt ramt af skader hele sæsonen. Nu er Ricka Gindrup også ude, så vi forventer at have fem-seks skadede spillere ude til returkampen.


Selv om vi var ramt af udvisninger, må Sønderjyske ikke lave 17 mål på en halvleg, og slet ikke i en kamp, da vores målmand Claudia Rompen gjorde det udmærket.

Lars Frederiksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce