Annonce
HH Elite

HH-træner beroliger de nye spillere: Vi regner med at undgå nedrykning

Maria Mose Vestergaard plages af en knæskade før de vigtige nedrykningskampe. Foto: Anita Kristensen.
- Jeg forventer, at vi kommer til at møde Aalborg, siger Lars Frederiksen.

Horsens: Bare rolig. Vi regner med at klare den, og vi forbereder os til ligaen i næste sæson på samme måde, som vi har aftalt.

Sådan lyder HH-træner Lars Frederiksens svar til de syv nye spillere, der kommer til HH Elite til sommer.

Det er en streg i regningen, at Skanderborg, der sluttede ni points efter Horsens-holdet, med to sejre over Randers og Holstebro har bragt sig i sikkerhed og har sendt HH Elite ud i nervepirrende nedrykningskampe.

Annonce

HH Elite og Skanderborg mødes på lørdag i Forum Horsens. Det skulle have været årets vigtigste kamp. Nu er kampen uden resultatmæssig betydning.

- Kampen er vigtig for os. Vi har noget, vi gerne vil have til at fungere til de to nedrykningskampe. Vi vil gerne have angrebsspillet til at fungere, så vi laver flere mål. Vi vil bruge kampen mod Skanderborg til at finde momentum, og vi vil sikre os, at de spillere, der har problemer, er klar til de to nedrykningskampe, siger HH-træneren.

Der er tale om Susanne Madsen, der døjer med skulderproblemer, og Maria Mose Vestergaard, der har knæproblemer. Anne Sofie Filtenborg er også ude med knæproblemer.

- Jeg har haft en samtale med alle spillere, og alle er opsat på at vise flaget og stoltheden og være med til at redde HH Elite fra nedrykning. Det gælder også de spillere, der forlader os.

- Daniela Gustin kan komme til at møde sin kommende klub Sønderjyske, men jeg forventer, at hun passer sit arbejde og vil vise sin kommende klub, hvilke kvaliteter hun indeholder. Vi har jo også Maria Holm på den plads.

- Aalborg og Sønderjyske skal mødes igen på torsdag. Sønderjyske vandt den første kamp med tre mål i Aalborg, men jeg tror, vi kommer til at møde Aalborg. Jeg må ikke være tilskuer i hallen, men jeg ser kampen på en tv-optagelse. De to hold har to kloge trænere i Allan Heine, Aalborg, og Peter Nielsen, Sønderjyske.

- Vi bør være stærke nok til at vinde de afgørende kampe om nedrykningen, men det er kampe, hvor nerverne spiller en stor rolle, erkender Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Har du prøvet en sofari? Nu inviterer kendt landmand indenfor

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce