Annonce
HH Elite

HH-træner beroliger de nye spillere: Vi regner med at undgå nedrykning

Maria Mose Vestergaard plages af en knæskade før de vigtige nedrykningskampe. Foto: Anita Kristensen.
- Jeg forventer, at vi kommer til at møde Aalborg, siger Lars Frederiksen.

Horsens: Bare rolig. Vi regner med at klare den, og vi forbereder os til ligaen i næste sæson på samme måde, som vi har aftalt.

Sådan lyder HH-træner Lars Frederiksens svar til de syv nye spillere, der kommer til HH Elite til sommer.

Det er en streg i regningen, at Skanderborg, der sluttede ni points efter Horsens-holdet, med to sejre over Randers og Holstebro har bragt sig i sikkerhed og har sendt HH Elite ud i nervepirrende nedrykningskampe.

Annonce

HH Elite og Skanderborg mødes på lørdag i Forum Horsens. Det skulle have været årets vigtigste kamp. Nu er kampen uden resultatmæssig betydning.

- Kampen er vigtig for os. Vi har noget, vi gerne vil have til at fungere til de to nedrykningskampe. Vi vil gerne have angrebsspillet til at fungere, så vi laver flere mål. Vi vil bruge kampen mod Skanderborg til at finde momentum, og vi vil sikre os, at de spillere, der har problemer, er klar til de to nedrykningskampe, siger HH-træneren.

Der er tale om Susanne Madsen, der døjer med skulderproblemer, og Maria Mose Vestergaard, der har knæproblemer. Anne Sofie Filtenborg er også ude med knæproblemer.

- Jeg har haft en samtale med alle spillere, og alle er opsat på at vise flaget og stoltheden og være med til at redde HH Elite fra nedrykning. Det gælder også de spillere, der forlader os.

- Daniela Gustin kan komme til at møde sin kommende klub Sønderjyske, men jeg forventer, at hun passer sit arbejde og vil vise sin kommende klub, hvilke kvaliteter hun indeholder. Vi har jo også Maria Holm på den plads.

- Aalborg og Sønderjyske skal mødes igen på torsdag. Sønderjyske vandt den første kamp med tre mål i Aalborg, men jeg tror, vi kommer til at møde Aalborg. Jeg må ikke være tilskuer i hallen, men jeg ser kampen på en tv-optagelse. De to hold har to kloge trænere i Allan Heine, Aalborg, og Peter Nielsen, Sønderjyske.

- Vi bør være stærke nok til at vinde de afgørende kampe om nedrykningen, men det er kampe, hvor nerverne spiller en stor rolle, erkender Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Så faldt dommen efter dødsvold i Lunden: To mænd kendt skyldige i vold med døden til følge

Hedensted For abonnenter

Byrådsmedlem nægter holdningsskifte efter stemmeflyt: - Jeg havde sagt ja til noget, jeg i bund og grund ikke var enig i

Seneste plus

Annonce