Annonce
Horsens

HH tilfreds med nye corona-regler

- Vi har stor respekt for corona, der kommer til at vare hele sæsonen, men nu har vi fået de regler, vi ønskede, siger HH Elites direktør Jørgen Møller. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Vi kan lukke alle de tilskuere, der ønsker at se håndbold i Forum Horsens, ind, siger HH Elites direktør Jørgen Møller
Annonce

Horsens: - Det var netop de regler, vi ønskede. Jeg blev umådelig glad, da de fremlagde de nye regler, siger HH Elites direktør Jørgen Møller.


Vi har stor respekt for coronaen, og vi vil sørge for, at tilskuerne holder afstand. Jeg forventer, at vi kommer til at slås med coronaen i hele sæsonen.

HH Elites direktør Jørgen Møller


- De nye regler betyder, at vi kan lave fem-seks separate indgange. Vi kan lave to indgange til langsiderne med hver 500 tilskuere, og vi kan lave yderligere tre-fire indgange á 300 tilskuere, men der kommer jo ikke 2000 tilskuere til vore kampe. Målet er 1000 tilskuere, og det betyder, at vi kan lukke alle dem ind, der ønsker at se håndbold i Forun Horsens, siger Jørgen Møller.

- Det er den samme grundidé som superligafodbolden. Reglerne træder i kraft på onsdag, når vi spiller ude mod Viborg. Der kan være klubber med mindre haller som Vendsyssel og Ajax, der kan få problemer, men de kan bare flytte til større haller. Der er store haller nok, siger Jørgen Møller.

Vendsyssel er netop rykket fra Arena Nord i Frederikshavn til den lille Syvstenhallen.

- Vi har stor respekt for coronaen, og vi vil sørge for, at tilskuerne holder afstand. Jeg forventer, at vi kommer til at slås med coronaen i hele sæsonen, men med de nye regler har vi nu fået mulighed for at udfylde os, smtidig med at vi tager alle de nødvendige hensyn, siger Jørgen Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Annonce