Annonce
Horsens HK

HH tager til Silkeborg med selvtillid

Emily Baunsgaard var bedste HH-spiller sidst, holdet mødte Silkeborg-Voel. Foto: Michael Just
Sejren over Aalborg har givet Horsens-kvinderne blod på tanden

Horsens: - Sejren over Aalborg har givet alle spillere selvtillid, så vi tager til Silkeborg med selvtillid og troen på, at vi kan overraske, siger HH-træner Lars Frederiksen.

- Man har altid en chance. Jeg medgiver, at det bliver svært, hvis Silkeborg spiller op til sit bedste. Det er et godt hold, men vi kommer for at spille vort eget spil. Vi forsøger at trække tempoet ud af kampen.

- Resultaterne af onsdagens kampe passede os fint. Ajax har så mange points, at vi ikke kan hente dem, så det var uden betydning for os, at de overraskede ved at vinde i Odense. For os handler det om, at vi skal indhente Aalborg og Skanderborg, siger Lars Frederiksen.

Alle spillere er meldt klar. HH var de to målmænd Frederikke Rasmussen og Rikke Schmidt klar, og Lars Frederiksen har analyseret videoen af de to holds første møde. Her spillede HH en af sine bedste kampe og tabte kun 33-27 hjemme mod et stærkt Silkeborg-hold, der kom med en frisk sejr over Herning.

Silkeborgs bedste spillere var Jane Schumacher, der spillede sin bedste landskamp i Horsens, og Hanne Kindberg, der scorede otte mål. Silkeborg scorede 10 mål på hurtige opløb.

Silkeborg råder også over den svenske landsholdsmålmand Filippa Idehn. Hun sad på bænken i den første kamp til fordel for unge Julie Aagaard.

Emily Baunsgaard var bedste Horsens-spiller mod Silkeborg. Hun scorede seks mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Annonce