Annonce
Sport

HH-spiller skifter til Sønderjyske

Mette Lassen spiller to afskedskampe i HH Elite mod sin kommende klub.
Mette Lassen bliver den anden Sønderjyske-spiller, der kommer fra rivalerne til den sidste ligaplads, HH Elite.

Horsens: Daniela Gustin bliver ikke den eneste Horsens-spiller, der skifter til Sønderjyske fra næste sæson. Mette Lassen har lavet en to-årig kontrakt med Sønderjyske, som HH Elite møder søndag og onsdag i kamp om den sidste plads i ligaen.

Mette Lassens kontrakt i Aabenraa starter dog først 1. juli.

Sportschef og cheftræner Peter Nielsen er meget begejstret for, at Mette Lassen vender hjem til Sønderjylland.

Annonce

- Jeg ser det som det perfekte match. Hun har tidligere spillet i klubben både på ungdoms- og seniorniveau, og nu har hun været ude nogle år og fået erfaring fra både 1. division og liga, som hun kan gøre brug af her i SønderjyskE, siger Peter Nielsen.

- Hun er en stærk kontraspiller og en rigtig fighter, og hun har nogle gode scoringsprocenter ude fra hjørnet. Jeg er helt sikker på, at vi til den kommende sæson står med en meget stærk duo på venstre fløj med Katja Johansen og Mette Lassen, som vil kunne presse hinanden i hverdagen, men også støtte og hjælpe hinanden til at blive bedre, så vi sammen kan indfri vores mål, siger Peter Nielsen.

27-årige Mette Lassen glæder sig til at komme retur til SønderjyskE Damehåndbold.

- Jeg glæder mig til igen at trække i den lyseblå trøje og tørne ud for SønderjyskE. I samtalerne med trænerne har der fra start været en fælles forståelse for ambitioner og mål. Det er en interessant trup, der bliver sammensat, og uanset om det hedder liga eller 1. division, ser jeg frem til en spændende sæson, hvor jeg både til træning og i kamp vil glæde mig til at give fuld gas. Samtidig bliver et glædelig gensyn med Arena Aabenraa som hjemmebane, hvor der altid er god opbakning og intens stemning, siger Mette Lassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce