Annonce
Horsens

HH's reserver overraskede

Frederikke Gulmark spillede en stor kamp mod København. Foto: Charlotte Adsbøl.
Horsens fik fin reklame direkte på tv med sensationel sejr over København.

Horsens:

HH Elites reservespækkede mandskab overraskede med en flot kamp mod de store profiler fra København.  Uden fem skadede spillere vandt HH 23-22 efter 12-12 ved pausen.

Det var en præstation på linje med sidste sæsons sejr over de danske mestre fra Team Esbjerg.

HH's forsvar fungerede fint med Susanne Madsen som en fremragende general i midten. Horsens-spillerne var koncentrerede og fik lukket af for de københavnske skytter. Gæsterne var farligst fra fløjene og fra stregen.

I angrebet var Trine Knudsen styrmanden, der skruede op for tempoet og fik skabt hullerne, især til Frederikke Gulmark, der rykkede igennem efter behag. Hun scorede fire mål, men var uheldig med fire andre afslutninger.

Også den unge Maria Holm gjorde det fint igen med sin skarpe venstrehånd, og så blev hun endda snydt for et mål af dommerne, der ikke havde forventet hendes smarte afslutning.

Det var en især en stor forsvarsindsats, der imponerede foran otte tilskuere og den håndboldglade del af den danske befolkning direkte på tv.

Det var imponerende, at Lars Frederiksen havde fået sine spillere til at tro på chancen i en kamp, der så så håbløs ud med fem reserver hos Horsens-holdet og stærkeste mandskab hos københavnerne.

HH stillede med fire ynglingespillere, der alle fik spilletid, især Maria Holm, der allerede ligner en stamspiller på HH-holdet.

HH var foran det meste af første halvleg. Ved pausen var stillingen 12-12.

I anden halvleg fortsatte stilen fra hjemmeholdet. Holdene byttede mål frem til 20-20, men så bragte HH sig foran 23-20 med mindre end fire minutter igen. Pludselig lignede det en sensationel sejr til hjemmeholdet.

København fik reduceret til 23-22 med halvandet minut, og med mandsdopdækninger over hele banen var der panik hos HH'erne, men en stor redning i sidste sekund af Stephanie Andersen sikrede Horsens-holdet sejren på 23-22.

Målscorere for HH:

Trine Knudsen 6, Frederikke Gulmark 5, Susanne Madsen 3, Maria Holm 3, Maria Mose Vestergaard 2, Camilla Madsen 2, Julie Gantzel 1, Cecilie Kjær 1.

Maria Holm blev kåret som bedste Horsens-spiller og fik et smukt Festina-ur.

Målscorere for København:

Maria Lykkegaard 5, Andrea Hansen 5,  Larissa Nusser 4, Maria Hjertner 2, Aimée von Pererira 2, Louise Føns 2, Christina Wildbork 1, Hanna Blomstrand 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce