Annonce
Horsens

HH's reserver overraskede

Frederikke Gulmark spillede en stor kamp mod København. Foto: Charlotte Adsbøl.
Horsens fik fin reklame direkte på tv med sensationel sejr over København.

Horsens:

HH Elites reservespækkede mandskab overraskede med en flot kamp mod de store profiler fra København.  Uden fem skadede spillere vandt HH 23-22 efter 12-12 ved pausen.

Det var en præstation på linje med sidste sæsons sejr over de danske mestre fra Team Esbjerg.

Annonce

HH's forsvar fungerede fint med Susanne Madsen som en fremragende general i midten. Horsens-spillerne var koncentrerede og fik lukket af for de københavnske skytter. Gæsterne var farligst fra fløjene og fra stregen.

I angrebet var Trine Knudsen styrmanden, der skruede op for tempoet og fik skabt hullerne, især til Frederikke Gulmark, der rykkede igennem efter behag. Hun scorede fire mål, men var uheldig med fire andre afslutninger.

Også den unge Maria Holm gjorde det fint igen med sin skarpe venstrehånd, og så blev hun endda snydt for et mål af dommerne, der ikke havde forventet hendes smarte afslutning.

Det var en især en stor forsvarsindsats, der imponerede foran otte tilskuere og den håndboldglade del af den danske befolkning direkte på tv.

Det var imponerende, at Lars Frederiksen havde fået sine spillere til at tro på chancen i en kamp, der så så håbløs ud med fem reserver hos Horsens-holdet og stærkeste mandskab hos københavnerne.

HH stillede med fire ynglingespillere, der alle fik spilletid, især Maria Holm, der allerede ligner en stamspiller på HH-holdet.

HH var foran det meste af første halvleg. Ved pausen var stillingen 12-12.

I anden halvleg fortsatte stilen fra hjemmeholdet. Holdene byttede mål frem til 20-20, men så bragte HH sig foran 23-20 med mindre end fire minutter igen. Pludselig lignede det en sensationel sejr til hjemmeholdet.

København fik reduceret til 23-22 med halvandet minut, og med mandsdopdækninger over hele banen var der panik hos HH'erne, men en stor redning i sidste sekund af Stephanie Andersen sikrede Horsens-holdet sejren på 23-22.

Målscorere for HH:

Trine Knudsen 6, Frederikke Gulmark 5, Susanne Madsen 3, Maria Holm 3, Maria Mose Vestergaard 2, Camilla Madsen 2, Julie Gantzel 1, Cecilie Kjær 1.

Maria Holm blev kåret som bedste Horsens-spiller og fik et smukt Festina-ur.

Målscorere for København:

Maria Lykkegaard 5, Andrea Hansen 5,  Larissa Nusser 4, Maria Hjertner 2, Aimée von Pererira 2, Louise Føns 2, Christina Wildbork 1, Hanna Blomstrand 1.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce