Annonce
Horsens HK

HH mister topspiller

Nadja Lærke Jensen (til højre) har valgt at stoppe i HH Elite til fordel for et civilt job. Foto: Søren Gylling.
Nadja Lærke Jensen har bedt om at få ophævet sin kontrakt, fordi hun har fået civilt arbejde i Aalborg.

Horsens: HH Elite må sige farvel til en topspiller.

Venstrehåndsspilleren Nadja Lærke Jensen sagde torsdag aften farvel til holdkammeraterne ved en julefrokost i HH Elite, hvor sponsorer, spillere, ledere og presse deltog.

- Nadja Lærke Jensen bor i Aalborg og har bedt om at få ophævet sin kontrakt, fordi hun har fået et civilt job, og det kunne vi ikke sige nej til at efterkomme, sagde HH Elites direktør Jørgen Møller.

Nadja Lærke Jensen spillede ligahåndbold i Skive og kom til Horsens for halvandet år siden. På den tredje træningsaften pådrog hun sig en korsbåndsskade. Hendes pause blev præcist på et år. Hun vendte tilbage fra starten af denne sæson, men har nu valgt at stoppe.

- Vi får ikke en erstatning for Nadja Lærke Jensen, siger HH Elites cheftræner Lars Frederiksen. Til gengæld går vi efter at finde en målmand, fordi Claudia Rompen er ude med hjernerystelse.

HH Elite søger en Lene Rantala-type, en tidligere topmålmand, der er stoppet, og som Lars Frederiksen kender fra sine 13 år som ligatræner.

Frederikke Rasmussen er HH's eneste målmand i øjeblikket.

Amalie Wichmann har været skadet en stor del af tiden i Horsens. Hun var meldt klar igen, men har brusk-problemer i det ene knæ og kan ikke spille.

Amanda Brogaard har været ude i lang tid med knæproblemer og var ikke ventet tilbage, men kæmper stadig med sin skade.

Ricka Gindrup er et kapitel for sig. Hun har pådraget sig en korsbåndsskade og burde holde op mod et års pause - men det gør hun ikke.

- Ricka Gindrup er klar til at spille uden korsbånd, siger Lars Frederiksen. Det er ikke unormalt for stregspillere.

HH oplevede det med Märta Hedenquist.

På skadelisten står nu også Othilia Christensen, der udgik af træningskampen mod Randers, men omfanget af hendes skade kendes endnu ikke.

HH holder julepause i tre dage, 24., 25. og 26. december.

Træningen genoptages 27. december, og her er Melissa Petrén også tilbage efter sin juleferie efter sin VM-deltagelse i Japan.

HH har aftalt et træningssamarbejde 30. december med Silkeborg/Voel.

Randers har endnu ingen afklaring på sin situation om konkurs eller ej.

- Vi har fundet 2,3 mill. kr. af de tre millioner, der skulle findes, men vi ved ikke, hvad det ender med, sagde cheftræner Niels Agesen torsdag aften i Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce