Annonce
HH Elite

HH fik igen succes med syv mod seks

Daniela Gustin blev topscorer for HH Elite i Odense. Foto: Charlotte Adsbøl.
Da Odense førte 9-3, tog HH fat på syv mod seks, og resten af kampen sluttede uafgjort.

Odense: - Kampen viste igen, at vi er bedst, når vi spiller syv mod seks, sagde HH Elites træner Lars Frederiksen.

- Vi var bagud 9-3 og havde ikke scoret i 12 minutter, da vi gik over til syv mod seks. Vi spillede lige op med Odense i de sidste 40 minutter, så nu har vi spillet lige op med Odense og slået Esbjerg. Vi er ikke blevet blæst ud af banen af topholdene, og i aften scorede Odense kun én gang i det tomme mål. Det er en risiko, vi må leve med. Næste modstander er det tredje tophold Viborg.

- Jeg stolt over, at vi har kunnet spille lige op med de to tophold. Specielt fordi vi i aften mødte Danmarks bedste målmand. Jeg var tilfreds med Frederikke Rasmussen, der stod med godt 30 procent, men Althea Reinhardts redningsprocent var 50, og det var forskellen på de to hold. Vi tabte, fordi vi brændte for mange store chancer, men det er meget svært at vinde over et tophold med en redningsprocent på 50, sagde Lars Frederiksen.

Odenses træner Karen Brødsgaard:

- Vi var forberedt på, at HH ville spille syv mod seks, og at de ville trække tempoet ud af kampen, men det lykkedes alligevel for dem. Jeg er meget tilfreds med, at vi kunne holde Horsens-holdet nede på 17 scoringer. Jeg var dog ikke helt tilfreds med vores egen skarphed. Jeg er aldrig helt tilfreds med indsatsen. Der er altid noget, vi kan gøre bedre.

- Jeg ved ikke, hvornår Odense udpeger cheftræneren fra næste sæson, men jeg mener, at tre hjerner tænker bedre end to og forventer, at vi bliver tre trænere igen i næste sæson, sagde Karen Brødsgaard, hvis hold har spillet 15 kampe siden nytår.

- Jeg var også tilfreds med Ricka Gindrup. Det ser ud til, at det går fint med at spille uden korsbånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce