Annonce
Horsens

HH Elites topscorer tror på sensation i København

Melissa Petrén og Frederikke Gulmark var på scenen i Forum Horsens til HH's kick off tirsdag aften. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Jeg tror, vi starter med en sejr over København. De har mistet flere af deres svenske topspillere. Der er kun tre svenskere tilbage, siger Melissa Petrén.

Horsens: - Jeg tror, vi starter med en sejr over København. De har mistet flere af deres svenske topspillere. Der er kun tre svenskere tilbage.

Det siger HH Elites topscorer Melissa Petrén. Hun blev nummer to på topscorerlisten i den danske liga i sidste sæson.

- Vi har fået et langt stærkere hold end sidste år, men vi mangler stadig at blive spillet bedre sammen. Det er en stor fordel med de nye spillere. Modstanderne kan ikke sætte en enkelt spiller ud af spillet. Så er andre klar til at tage over, og alle tager ansvar, siger Melissa Petrén.

Hun var en enmandshær i sidste sæson. Det er hun ikke længere, f.eks, er hendes svenske holdkammerat Daniela Gustin kommet flyvende ud af starthullerne. Hun var bedste mand, da HH Elite vandt pokalkampen med 28-22 over Vendsyssel.

HH slog Randers med 31-17 og ligner et hold, der kan præstere langt bedre end målsætningen.

Annonce

Best of the rest

- Vores officielle målsætning er "Best of the Rest", dvs, fra nummer syv til nr. 10, men måske kan det blive endnu bedre. Det får vi se, sagde HH-direktør Jørgen Møller.

HH-træner Lars Frederiksen har lagt vægt på, at han ikke har fået en eneste skade i den nye sæson.

- Vi har kun Frederikke Gulmark skadet, siger HH-træneren.

- Det går planmæssigt, og jeg vil ikke udelukke, at jeg kan spille allerede i november, siger Frederikke Gulmark.

Hun er flyttet til Aalborg sammen med kæresten René Antonsen, der spiller for Aalborg.

- Det er en lang køretur, men der er andre end mig, der har langt at køre, siger Frederikke Gulmark. Måske kan jeg følges med Ronni Boy, der bor i Hadsten.

Annonce

Kick off show

HH's spillere blev præsenteret for 170 sponsorer og lignende tirsdag aften i det årlige Kick Off-show.

Direktør Jørgen Møller kunne melde om færre sponsorer, der sammenlagt har lagt flere penge end tidligere.

Maria Mose Vestergaard blev præsenteret for HH's sponsorer som ny spiller og også som ny facebook-chef. Hun er ansat i administrationen ved siden af spillerkarrieren.

HH Elite starter ude mod København 26. august og hjemme mod Vendsyssel 2. september og Aarhus United 5. september. Allerede i løbet af onsdagen følger lodtrækningen til pokalturneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce