Annonce
Horsens

HH Elites premiere kan blive et festfyrværkeri

Trine Knudsen er en vigtig fornyelse hos HH. Hun er vendt tilbage til Horsens efter flere års fravær og er styrmand og playmaker. Foto: Anita Kristensen.
Oprykkerne fra Vendsyssel går friskt til sagen og spiller alt andet end fedtspil.

Horsens: HH Elite spiller den første hjemmekamp i ligaen onsdag aften mod oprykkerne fra Vendsyssel.

De to hold mødte hinanden i pokalturneringen, hvor Horsens-holdet vandt 28-22 i Syvstenhallen.

- Vendsyssel er et af de hold, vi gerne vil holde under os, og kravet er derfor, at vi starter med en sejr, siger Horsens-træner Lars Frederiksen.

Annonce

Friskt derudaf

- Vendsyssel er dog et friskt bekendtskab i ligaen. De spiller frisk derudaf. Ikke noget med at gemme bolden og spille fedtspil. Der er fuld fart på fra starten, og hvis vi ikke passer på, kan vi nemt komme i problemer, siger HH's træner.

Vendsyssel har et stort talent i unge temperamentsfulde Christina Pedersen, der var topscorer i 1. division i sidste sæson. Holdets træner er Kent Ballegaard, der i mange år spillede for Skanderborg.

Vendsyssel løb ind i et nederlag på 14 mål hjemme mod Nykøbing Falster, men det skyldes, at de gik med på legen. Kort før pausen var holdene lige, men så blev hjemmeholdet løbet over ende.

Annonce

Kamp til stregen

HH Elite åbnede med et nederlag på 29-26 i København efter at have ført med 23-19.

- Vi var foran få minutter før tid, og det var en kamp, vi lærte en masse af. For os handler det om at gøre arbejdet færdigt og spille koldblodigt, når kampen afgøres. Mia Rej var afgørende, og vi ærgrer os over nederlaget, men kampen viste også, at vi kan give et af topholdene kamp til stregen, siger Lars Frederiksen.

- Jeg var godt tilfreds med vort forsvar og de tre i midterblokken Susanne Madsen, Celine Holst Elkjær og Julia Gantzel og også på fløjene med Anne Sofie Filtenborg og Maria Mose Vestergaard.

Annonce

Ny styrmand

- Trine Knudsen er en vigtig spiller for os. Hun er vores styrmand og playmaker. Hun har en stor rolle, der bl.a. skal lægge op til Melissa Petrén, som scorede otte mål på 12 forsøg. Det er fint, hvis hun kan holde den statistik.


Trine Knudsen er en vigtig spiller for os. Hun er vores styrmand og playmaker.


- Trine er dygtig til gennembrud og har et godt skud. Hun har et godt overblik og er også god til at spille stregen, men her er jeg nok et problem for hende, for jeg vil ikke have, at vi spiller med stor risiko ved indspilningerne og smider bolden væk, siger Lars Frederiksen.

Der må lukkes i alt 500 personer ind til kampen. 100 af dem er spillere og ledere.

- Der er styr på, hvor mange vi lukker ind, for alle skal købe billet på nettet. På den måde sørger vi for, at vi overholder alle regler, siger Lars Frederiksen.

HH Elite spiller på hjemmebane igen på lørdag kl. 15.00 mod Aarhus Elite.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce