Annonce
Horsens

HH Elites premiere kan blive et festfyrværkeri

Trine Knudsen er en vigtig fornyelse hos HH. Hun er vendt tilbage til Horsens efter flere års fravær og er styrmand og playmaker. Foto: Anita Kristensen.
Oprykkerne fra Vendsyssel går friskt til sagen og spiller alt andet end fedtspil.

Horsens: HH Elite spiller den første hjemmekamp i ligaen onsdag aften mod oprykkerne fra Vendsyssel.

De to hold mødte hinanden i pokalturneringen, hvor Horsens-holdet vandt 28-22 i Syvstenhallen.

- Vendsyssel er et af de hold, vi gerne vil holde under os, og kravet er derfor, at vi starter med en sejr, siger Horsens-træner Lars Frederiksen.

Annonce

Friskt derudaf

- Vendsyssel er dog et friskt bekendtskab i ligaen. De spiller frisk derudaf. Ikke noget med at gemme bolden og spille fedtspil. Der er fuld fart på fra starten, og hvis vi ikke passer på, kan vi nemt komme i problemer, siger HH's træner.

Vendsyssel har et stort talent i unge temperamentsfulde Christina Pedersen, der var topscorer i 1. division i sidste sæson. Holdets træner er Kent Ballegaard, der i mange år spillede for Skanderborg.

Vendsyssel løb ind i et nederlag på 14 mål hjemme mod Nykøbing Falster, men det skyldes, at de gik med på legen. Kort før pausen var holdene lige, men så blev hjemmeholdet løbet over ende.

Annonce

Kamp til stregen

HH Elite åbnede med et nederlag på 29-26 i København efter at have ført med 23-19.

- Vi var foran få minutter før tid, og det var en kamp, vi lærte en masse af. For os handler det om at gøre arbejdet færdigt og spille koldblodigt, når kampen afgøres. Mia Rej var afgørende, og vi ærgrer os over nederlaget, men kampen viste også, at vi kan give et af topholdene kamp til stregen, siger Lars Frederiksen.

- Jeg var godt tilfreds med vort forsvar og de tre i midterblokken Susanne Madsen, Celine Holst Elkjær og Julia Gantzel og også på fløjene med Anne Sofie Filtenborg og Maria Mose Vestergaard.

Annonce

Ny styrmand

- Trine Knudsen er en vigtig spiller for os. Hun er vores styrmand og playmaker. Hun har en stor rolle, der bl.a. skal lægge op til Melissa Petrén, som scorede otte mål på 12 forsøg. Det er fint, hvis hun kan holde den statistik.


Trine Knudsen er en vigtig spiller for os. Hun er vores styrmand og playmaker.


- Trine er dygtig til gennembrud og har et godt skud. Hun har et godt overblik og er også god til at spille stregen, men her er jeg nok et problem for hende, for jeg vil ikke have, at vi spiller med stor risiko ved indspilningerne og smider bolden væk, siger Lars Frederiksen.

Der må lukkes i alt 500 personer ind til kampen. 100 af dem er spillere og ledere.

- Der er styr på, hvor mange vi lukker ind, for alle skal købe billet på nettet. På den måde sørger vi for, at vi overholder alle regler, siger Lars Frederiksen.

HH Elite spiller på hjemmebane igen på lørdag kl. 15.00 mod Aarhus Elite.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce