Annonce
Horsens

HH Elite vil stoppe Nykøbing Falsters målmaskine

Lars Frederiksen vil stoppe Nykøbing Falsters hurtigløbere. Foto: Morten Pape
For os handler det om at trække tempoet ud af kampen og spille lige så stærkt i forsvaret som mod Holstebro, siger Lars Frederiksen.

Horsens: HH Elite vil stoppe Nykøbing Falsters målmaskine onsdag aften i Forum Horsens.

- Uden Melissa Petrén som topscorer vinder vi ikke en kamp, hvis modstanderne scorer 25-28 mål. Vi skal holde Nykøbing Falster nede omkring 22 mål, erkender HH Elites træner Lars Frederiksen.

Det ser ud til at blive en stor opgave for et hold, der har vundet 39-25 over Vendsyssel, 30-27 over Ajax, 34-26 over Randers og i en pokalkamp slået Team Esbjerg med 28-24.

Annonce


For os handler det om at trække tempoet ud af kampen og spille lige så stærkt i forsvaret som mod Holstebro.

Lars Frederiksen, HH-træner


Nykøbing Falster var også målfarlig i kampe, som de tabte:

28-26 mod Odense, 36-32 mod København og 36-33 mod Viborg.

Det resultat, Horsens-holdet kan trøste sig mest med, var, at Nykøbing Falster kun fik 26-26 mod Holstebro, som HH Elite slog med otte mål.

Nykøbing Falsters bedste spillere er Johanna Westberg, Lærke Nolsøe, Celine Lundbye, Dione Housheer og Kristina "Mulle" Kristiansen.

- For os handler det om at trække tempoet ud af kampen og spille lige så stærkt i forsvaret som mod Holstebro, siger Lars Frederiksen. Det vil pille brodden af Nykøbing Falster. Vi skal passe på med at miste bolden, for de har nogle uhyggelige hurtigløbere, især Lærke Nolsøe.

- Vi har efterbehandlet kampen mod Ajax. Der var ingen grund til at se elendigheden i kampen. Det var meget ulogisk, hvad der skete. Busturen kan være en dårlig undskyldning, men det forklarer ikke, hvorfor man kommer foran 7-4. Vi kom med selvtillid fra Holstebro-kampen, og det er de kvaliteter, vi skal have frem igen, siger Horsens-træneren.

- Vi skal være hurtige til returløb, så vi ikke bliver løbet over ende af deres lynhurtige spillere, og så kan vi håbe på, at en af målmændene har en god dag. Spillerne virkede meget opsatte på at revanchere sig for kampen mod Ajax, og det bliver der brug for. Omvendt er Nykøbing Falster nok det af topholdene, vi har de bedste chancer mod. Det er vigtigt at vinde sine hjemmekampe, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce