Annonce
Sport

HH Elite vil ikke undervurdere bundholdet

Daniela Gustin vender tilbage på HH Elites hold mod Vendsyssel efter flere kampes fravær. Foto: Morten Pape.
Kan HH Elite fortsætte stilen fra sejren i tv-kampen mod København, når de stiller op som favorit mod bundholdet Vendsyssel?

Horsens: - Jeg lover ikke en sejr i Vendsyssel, men jeg garanterer, at vi ikke spiller en lige så sløv kamp som i Aarhus.

Det siger HH-træner Lars Frederiksen før søndagens udekamp mod bundholdet Vendsyssel i Syvstenhallen i Sæby.

Der er stadig tvivl om de to fløje Mette Lassen og Anne-Sofie Filtenborg, men de to svenske landsholdsspillere Melissa Petrén og Daniela Gustin er begge tilbage efter corona-smitten.

- Vendsyssel er langt bedre end deres placering. De spillede en god kamp mod Nykøbing Falster og er blevet forstærket på flere pladser. Desuden er det deres sidste udkald, hvis de skal undgå den direkte nedrykning.

- Vi har oplevet stor fremgang med gode præstationer i fire af de fem sidste kampe mod Nykøbing Falster, Herning-Ikast, Silkeborg og København. Jeg kan ikke forklare svipseren i Aarhus, men vi har talt meget om det, og jeg er forberedt på, hvad jeg skal gøre, hvis det gentager sig. Vi spillede individuelt i stedet for holdspil, men sejren mod København kom på det helt rigtige tidspunkt i en tv-kamp, hvor vi fik plejet klubbens image på bedste vis.

- Der har været en tendens til, at vi har skuffet, når vi stillede op som favoritter, men det er mit ansvar, at det ikke kommer til at ske på søndag i Syvstenhallen i Sæby. Nederlaget i Aarhus var et wake-up-call, og vi er mentalt klar til kampen mod bundholdet, forsikrer Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce