Annonce
Horsens

HH Elite vil gentage triumfen i Silkeborg

Julie Gantzel spillede en stor kamp i både forsvar og angreb mod Herning-Ikast, og hun bliver vigtig igen i Silkeborg over for Jane Schumacher. Arkivfoto: Anita Kristensen.
Ricka Gindrup har fået ophævet sin kontrakt på grund af beskeden spilletid.

Horsens: HH Elite skabte en sensation i sidste sæson, da de helt uventet vandt udekampen i Silkeborg. Onsdag aften spiller HH Elite i Silkeborg igen - og med et stærkere hold end sidste år.

- Vi havde en god oplevelse i Silkeborg sidste år, og det går vi efter igen, siger HH Elites træner Lars Frederiksen.

Profiler

Det er årets sidste kamp for HH Elite, og det er en vigtig kamp, efter at Skanderborg har vundet de to seneste kampe i bunddysten.

- Silkeborg har nogle gode spillere i Jane Schumacher, Julia Jensen, Eira Aune og Anna Lillesø, men holdets har omtrent samme styrke som sidste år, så vi tror på vores chance for at overraske. Silkeborg slås for at komme med i slutspillet. Vi satser på tålmodighed i angrebet og lige så stærkt forsvar som mod Herning-Ikast, siger HH-træneren.

Lars Frederiksen kan ikke give en forklaring på, hvorfor HH Elite har spillet så dårlige udekampe i denne sæson. Det har været langt bedre på hjemmebane.

- Vi vil gerne have en stærk hjemmebane, men men jeg har svært ved at forklare, hvorfor det ikke har været bedre på udebane, erkender træneren.

Annonce

Stærk Gantzel

Julie Gantzel spillede en stor kamp mod Herning-Ikast, og hun bliver en nøglespiller igen i Silkeborg over for Jane Schumachers gennembrud.

- Efter kampen træner vi en uge. Derefter får spillerne fri i en uge, men vi tager på træningslejr i Blåvand og skal træne i Oksbøl-hallen. Jeg forventer at få en træningskamp mod Ringkøbing, siger Lars Frederiksen.

- Jeg vil selvfølgelig analysere EM og især følge Sverige og se, hvordan Melissa Petrén klarer sig, eftersom hun er vores eneste spiller ved EM. Vi må ikke komme i hallerne, men der kan være spillere, vi holder øje med med henblik på næste sæson, siger HH-træneren.

Melissa Petréns kontrakt udløber næste sommer, samtidig med at hun tager til OL i Japan med svenskerne. Hendes kæreste er målmand i Sønderjyske. Hans kontrakt udløber ligeledes til sommer, og de håber at finde en fremtid sammen i to danske klubber, hvis det er muligt. Måske stadig Sønderjyske og HH Elite.

Annonce

Ricka Gindrup skifter

HH Elite siger farvel til stregspilleren Ricka Gindrup i denne uge. Hun kom fra Sønderjyske og har præsteret at spille uden et korsbånd, men hun har valgt at skifte til en klub, hvor hun kan få mere spilletid.

- Vi har ikke brugt Ricka Gindrup særlig meget og kan kun efterkomme hendes ønske om at skifte til en anden klub, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce