Annonce
Sport

HH Elite venter stadig på svar fra Melissa

Melissa Petrén er frisk igen efter corona, men hvad er hendes planer for næste sæson? Foto: Anita Kristensen.
Melissa Petrén er HH's Plan A - men HH skal i gang med plan B, inden det er for sent.

Horsens: - Vi har meddelt Melissa Petrén og hendes agent, at vi meget gerne vil have et svar hurtigst muligt, siger HH elites cheftræner Lars Frederiksen.

HH har givet Melissa Petrén et stort tilbud for at fortsætte i Horsens, men hvis hun vælger at skifte til København, der også har givet hende et tilbud, skal Horsens-klubben i gang med Plan B - at finde en profil af samme klasse.

HH Elite spiller onsdag mod det ene af de tre tophold, Viborg.

- Alle spillere var med til tirsdagens træning, og alle er klar. Viborg er et klassehold. De har landsholdsspillere på alle pladser, så det er en stor mundfuld, men vi er inde i en god periode. Vi har spillet fint i fire af de fem seneste kampe - lige bortset fra Aarhus - og vi går ud for at vise flaget, siger Lars Frederiksen.

- Vort forsvar skal længere frem mod Viborgs stærke bagspillere, end vi er vant til, og så må vore målmænd gerne have en god aften. Stephanie Andersen er frisk igen og har ikke været smittet af sin mand, der har haft corona. Angrebsmæssigt satser vi på gennembrud og tålmodighed og lange angreb. Vi ved, at det ikke er nok at have en god dag mod Viborg. Hvis vi skal have point, skal Viborg også have en mindre god dag, siger Lars Frederiksen.

- Vi sætter vores lid til Frederikke Gulmark, Trine Knudsen og Maria Holm, og til Melissa Petrén, der er frisk igen efter corona, siger Lars Frederiksen.

Viborgs landsholdsspillere er Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Moa Høgdahl, Carin Strömberg, Maria Fisker, Majbritt Toft Hansen og Anna Kristensen.

Onsdagens kamp i Forum Horsens spilles kl. 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce