Annonce
Sport

HH Elite smed sejren væk i Randers

Mette Lassen scorede tre mål for HH Elite i kampen i Randers. Foto: Anita Kristensen.
Horsens-holdet førte 13-5, 14-6 og 19-13, men scorede ikke i 11 minutter - Randers lavede otte mål i træk og vandt 24-22.

Randers: Horsens-kvinderne fra HH Elite havde al mulig grund til at græmme sig efter nederlaget på 24-22 i Randers i håndboldligaen.

HH Elite spillede 43 fremragende minutter. De var foran 13-5 og 14-6 i første halvleg. Ved pausen førte de 15-8, og i anden halvleg kom de foran 19-13 efter 43 minutter.

Men så fik HH's angrebsspil endnu engang motorstop.

Randers-HH Elite 24-22 (8-15)

Randers-HH Elite 24-22 (8-15)

Liga, kvinder, håndbold

Mål for HH:

Trine Knudsen 5, Daniela Gustin 4, Mette Lassen 3, Emily Baunsgaard 3, Julie Gantsel 3, Maria Mose Vestergaard 2, Anne Sofie Filtenborg 1, Camilla Madsen 1.

Mål for Randers:

Kristin Thorleifsdottir 8, Mai Kragballe 6, Camilla Degn 4, målmand Mathilde Juncker 2. Nicoline Olsen 2, Christina Jacobsen Hansen 1, Julie Pontoppidan 1.

Stillinger undervejs:

2-6, 5-13, 6-14, 8-15, 13-19, 21-19, 21-20, 23-22, 24-22.

Savnet af topscorer Melissa Petrén kostede igen dyrt. Pludselig kunne HH'erne ikke score. De spillede sidelæns og brændte alt i de næste 11 minutter.

Randers scorede otte mål på stribe fra 13-19 til 21-19, og i den periode blev kampen afgjort.

HH kom på 21-20 og 23-22, men Randers lukkede og slukkede til 24-22.

Emily Baunsgaard brændte straffekast ved 19-17 til HH. Trine Knudsen overtog næste straffekast og scorede Horsens' eneste mål i en meget lang periode på 16 minutter.

Deprimerende

- Det var deprimerende, at vi tabte denne kamp, sagde HH-træner Lars Frederiksen.

- Vi var hårdt ramt på ressourcer, fordi Susanne Madsen havde en fodskade og ikke kunne deltage i angrebet, og Camilla Madsen havde skåret sig i fingeren. Jeg brugte Maria Mose Vestergaard som bagspiller, og det gjorde hun fint. Vi spillede syv mod seks i hele første halvleg og spillede Randers ud af banen.

- Vi er gået i stå tidligere, og det, der sker, er, at man starter med at brænde et par chancer, laver et par tekniske fejl og kommer i undertal, og så melder nerverne sig. Det var det samme, Nykøbing Falster oplevede mod os i Horsens forleden. Pludselig går det stærkt. Vi havde få spillere, der trak et stort læs, og jeg må rose pigerne for, at de kæmpede til sidste, men vi spillede baglæns i 10 minutter, og det blev straffet hårdt.

Melissa klar?

- Der var meget positivt at tage med til næste kamp i Skanderborg på lørdag. Jeg forventer, at alle bliver klar, men vi venter stadig på grønt lys fra Melissa Petrén, sagde Lars Frederiksen.

Melissa Petrén var med som tilskuer i Randers. Hun var til scanning hos den læge, der opererede hendes finger i Sønderborg, i fredags, og det så positivt ud, men hun venter stadig på, at lægen siger "værs'go og spil mod Skanderborg".

Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Har du prøvet en sofari? Nu inviterer kendt landmand indenfor

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?