Annonce
Horsens HK

HH Elite siger farvel til stregspiller, der var med til at sikre oprykning til ligaen

Märta Hedenquist har fået ophævet sin kontrakt med HH Elite. Hun var med til at sikre oprykning til ligaen i sidste sæson Foto: Michael Just.
Mollie Edelved fra Ajax er ny i HH's spillertrup i stedet for Märta Hedenquist.

Viborg: Mollie Edelved, 20-årig stregspiller, er ny spiller i HH Elites spillertrup til kampen i Viborg mandag aften. Hun er hentet i Ajax og har også en fortid på Gudmes 1. divisionshold, som HH mødte i sidste sæson.

Hun overtager pladsen efter den svenske stregspiller Märta Hedenquist, der kun fik begrænset spilletid. Derfor har hun fået ophævet sin kontrakt efter en gensidig aftale.

Märta Hedenquist var med til at sikre HH oprykning til ligaen som stregspiller og styrmand i forsvaret. Hun boede tidligere i Ringkøbing, men var flyttet til Horsens.

Hendes farvel kom på et uheldigt tidspunkt, da Ricka Gindrup pådrog sig en korsbåndsskade. Dermed var Line Skak alene på stregen, og da hun også spiller en fremtrædende rolle i forsvaret, var det nødvendigt at hente en ny stregspiller udefra.

Märta Hedenquist var med i truppen, men var kun tredjevalg efter Line Skak og Ricka Gindrup uden udsigt til at få mere spilletid, og dermed mistede hun lysten til at fortsætte, hvor hun slap i 1. division. Her ydede hun en fin præstation for HH Elite og havde både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt stor andel i oprykningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce