Annonce
Sport

HH Elite på vej med flere forstærkninger

Lars Frederiksen har travlt med at finde forstærkninger til næste sæson. Foto: Ole Nielsen.
Melissa Petrén ventes at træffe sin beslutning - Horsens eller København - inden kampen mod Viborg på onsdag.

Horsens: HH Elite er på vej med flere opsigtsvækkende forstærkninger til næste sæson.

Spillerbudgettet hæves med en tredjedel fra 2,7 millioner kroner til mellem 3,5 og 4 millioner kroner, og HH-trænr Lars Frederiksen er meget langt med planerne.

- Der er tre årsager til, at vi kan forstærke os, siger HH Elites direktør Jørgen Møller. Den første er Lars Frederiksens store netværk. Den anden er Horsens' geografiske placering. Vi ligger midt i landet, og der er ikke langt til hverken Sverige eller Norge. Billund ligger fint for Horsens. Og så er der den tredje årsag, nemlig HH's visioner og strategi. Folk er opmærksomme på, at der sker noget i Horsens, og sejren over København kom på det helt rigtige tidspunkt. Det var fantastisk PR for klubben, siger direktøren.

Horsens Folkeblad erfarer, at HH Elite er meget tæt på at have to forstærkninger klar, men samtidig har HH flere bolde i luften. HH er i dialog med et par absolutte topspillere, som vil være store forstærkninger.

HH Elite afventer i disse dage Melissa Petréns svar på HH's tilbud.

- Vi regner da med, at Melissa siger ja til vort tilbud, siger HH-træner Lars Frederiksen.

HH har ikke en decideret nødplan klar, hvis Melissa vælger København, men Horsens-klubben vil kunne bruge pengene til andre spillere af samme kaliber.

- Vi kigger på hele det skandinaviske marked, danske norske og svenske spillere, siger Lars Frederiksen.

Han er i øjeblikket i færd med at snakke med de spillere, hvis kontrakter i HH udløber til sommer.

En af dem er den svenske landsholdsspiller Daniele Gustin, der skulle have været med til Vendsyssel i søndags. Det kom hun ikke. Daniela bor i Flensburg.

- Hun skulle først have grønt lys fra en tysk læge for at kunne tage til Danmark, og det fik hun ikke, men det har hun fået nu. Hun har trænet i Horsens de to seneste dage og er klar til kampen mod Viborg på onsdag, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce