Annonce
Horsens

HH elite klar med kæmpetalent

Maria Holm er fremtidens højre back på ligaholdet i Horsens. Foto: Ole Nielsen.
Maria Holm er flyvefærdig til ligaholdet, og tre ynglingespillere er på vej, mens ungdomsholdene er ramt af forsamlingsforbuddet.

Horsens: HH Elite har savnet spillere fra Horsens i truppen, men nu er der endelig lyspunkter på vej.

Maria Holm, 18, fik chancen i udekampen mod Aarhus United og greb chancen med begge hænder.

Hun er venstrehåndsspiller, og hun blev anbragt som højre fløj efter afbud fra Daniela Gustin og Anne-Sofie Filtenborg, men det var ikke hendes plads.

I anden halvleg trak Maria Holm ind på sin favoritplads som højre back og spillede også playmaker, og her slog hun til med tre langskudsmål, som vi ikke har set fra Horsens-holdet efter genoplivningen af ligaholdet i Horsens.

Tre flotte mål var resultatet af, at hun fik chancen, og nu er der ingen tvivl om, at hun skal spille resten af kampene i denne sæson.

- Vort egne kampe med U19-holdet er aflyst på grund af forsamlingsforbudet, og så kan vi lige så godt træne med ligaholdet, siger Maria Holm.

- Jeg har været med til talenttræning, men har aldrig spillet på ungdomslandsholdet, forklarede hun efter kampen i Aarhus. Vi har kun tabt en kamp med U19-holdet, så vi må være med i toppen af rækken.

Maria Holm er et usædvanligt talent med en enorm skudstyrke, så hvem ved? Måske kommer hun med på U21-landsholdet, når hun er fast spiller på HH's ligahold, der ikke selv råder over en højre back med skud i  venstrehånden.

Emilie Skøtt Winther fik også chancen, og hun viste sig at være en forstærkning af HH-forsvaret.

Også Rina Rexhepi har været med til træning med ligaholdet. Hun har spillet på Kosovos landshold sammen med sin storesøster, så omsider er der spillere er spillere fra Horsens på vej til Horsens' ligahold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce