Annonce
HH Elite

HH Elite kan stadig nå sin målsætning

Målmændenes redninger kan blive altafgørende i nedrykningsspillet. Her ses Frederikke Rasmussen i aktion. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Den gode afslutning med sejren over Silkeborg gør os til optimister før slutspillet, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Horsens: HH Elite har ikke opgivet at nå sin målsætning, "best of the rest", i håndboldligaen.

- Hvis vi bliver bedst blandt de fem hold i nedrykningsspillet, bliver vi"best of the rest", og det går vi selvfølgelig efter, siger cheftræner Lars Frederiksen.

- Vi sluttede turneringen med to sejre i de tre sidste kampe, og det gør os til optimister. Jeg forventer, at det bliver et nedrykningsspil med mange lige kampe. Det tegner spændende, og så må vi håbe, at vi trækker det længste strå.

Annonce

- Randers og Holstebro var bedre i foråret end i efteråret, men vi tror på os selv og arbejder hårdt. Tirsdag havde vi to træninger. Vi har fuldt fokus på den første kamp mod Ajax på lørdag, siger Lars Frederiksen.

Hjem med OL-billet

Han har fået Melissa Petrén hjem fra det svenske landshold i Spanien, hvor Sverige kvalificerede sig til OL med 28-28 mod Spanien efter svensk føring på 21-16 og en kæmpesejr over Argentina. Nu venter hun spændt på, om hun kommer blandt de 14 spillere, der skal med til OL i Japan. Det spiller en stor rolle, hvordan hun optræder i sine fire sidste kampe for HH Elite.

De mange lige kampe betyder også, at målmandsposten kan blive afgørende, og her har HH været bagud med antal redninger i flere af kampene.

- Målmandsposten er uhyre vigtig i alle kampe, og vi må bare arbejde på, at vi ikke får færre redninger end modstanderne, siger han. Det kan blive nogle nervepirrende kampe, og det gælder om at have is i maven.

Der er lagt en tung byrde på Stephanie Andersen og Frederikke Rasmussen.

Annonce

Skrækscenariet

Skrækscenariet er, at HH Elite skal spille en altafgørende kamp om nedrykning mod Skanderborg i den sidste kamp. Skanderborgs Sofie Deen var månedens spiller i ligaen i februar.

- Skanderborg gjorde det fint i efteråret, men ikke så meget her i foråret, siger HH-træneren. Vi sluttede med en del flere points end Skanderborg, men når nedrykningsspillet starter, har vi kun et point mere end dem.

Han forventer, at Sønderjyske og Aalborg skal mødes om andenpladsen i 1. division, og vinderen skal møde det dårligste hold i nedrykningsspillet.

HH Elite har hentet syv topspillere til næste sæson, så en nedrykning er ikke indkalkuleret i HH's beregninger.

Annonce

Fire uden nye klubber

En af motivationerne hos HH's spillere er, at fire spillere kæmper for at finde nye klubber, Celine Holst Elkjær, Daniele Gustin, Mette Lassen og Camilla Madsen.

Mange klubber er ved at være færdige med truppen til næste sæson.

HH spiller mod Ajax på lørdag kl. 14.30. Derefter gælder det Holstebro ude 3. april, Randers ude 24. april og Skanderborg hjemme 1. maj.

Den sidste kamp er afskedskamp for halvdelen af holdet.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce