Annonce
HH Elite

HH Elite kan stadig nå sin målsætning

Målmændenes redninger kan blive altafgørende i nedrykningsspillet. Her ses Frederikke Rasmussen i aktion. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Den gode afslutning med sejren over Silkeborg gør os til optimister før slutspillet, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Horsens: HH Elite har ikke opgivet at nå sin målsætning, "best of the rest", i håndboldligaen.

- Hvis vi bliver bedst blandt de fem hold i nedrykningsspillet, bliver vi"best of the rest", og det går vi selvfølgelig efter, siger cheftræner Lars Frederiksen.

- Vi sluttede turneringen med to sejre i de tre sidste kampe, og det gør os til optimister. Jeg forventer, at det bliver et nedrykningsspil med mange lige kampe. Det tegner spændende, og så må vi håbe, at vi trækker det længste strå.

- Randers og Holstebro var bedre i foråret end i efteråret, men vi tror på os selv og arbejder hårdt. Tirsdag havde vi to træninger. Vi har fuldt fokus på den første kamp mod Ajax på lørdag, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Hjem med OL-billet

Han har fået Melissa Petrén hjem fra det svenske landshold i Spanien, hvor Sverige kvalificerede sig til OL med 28-28 mod Spanien efter svensk føring på 21-16 og en kæmpesejr over Argentina. Nu venter hun spændt på, om hun kommer blandt de 14 spillere, der skal med til OL i Japan. Det spiller en stor rolle, hvordan hun optræder i sine fire sidste kampe for HH Elite.

De mange lige kampe betyder også, at målmandsposten kan blive afgørende, og her har HH været bagud med antal redninger i flere af kampene.

- Målmandsposten er uhyre vigtig i alle kampe, og vi må bare arbejde på, at vi ikke får færre redninger end modstanderne, siger han. Det kan blive nogle nervepirrende kampe, og det gælder om at have is i maven.

Der er lagt en tung byrde på Stephanie Andersen og Frederikke Rasmussen.

Annonce

Skrækscenariet

Skrækscenariet er, at HH Elite skal spille en altafgørende kamp om nedrykning mod Skanderborg i den sidste kamp. Skanderborgs Sofie Deen var månedens spiller i ligaen i februar.

- Skanderborg gjorde det fint i efteråret, men ikke så meget her i foråret, siger HH-træneren. Vi sluttede med en del flere points end Skanderborg, men når nedrykningsspillet starter, har vi kun et point mere end dem.

Han forventer, at Sønderjyske og Aalborg skal mødes om andenpladsen i 1. division, og vinderen skal møde det dårligste hold i nedrykningsspillet.

HH Elite har hentet syv topspillere til næste sæson, så en nedrykning er ikke indkalkuleret i HH's beregninger.

Annonce

Fire uden nye klubber

En af motivationerne hos HH's spillere er, at fire spillere kæmper for at finde nye klubber, Celine Holst Elkjær, Daniele Gustin, Mette Lassen og Camilla Madsen.

Mange klubber er ved at være færdige med truppen til næste sæson.

HH spiller mod Ajax på lørdag kl. 14.30. Derefter gælder det Holstebro ude 3. april, Randers ude 24. april og Skanderborg hjemme 1. maj.

Den sidste kamp er afskedskamp for halvdelen af holdet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Annonce