Annonce
Sport

HH Elite kæmpede tappert mod overmagten

Celine Holst Elkjær kæmpede hårdt på stregen mod Viborg. Foto: Anita Kristensen.
HH fulgte godt med i de første 20 minutter, men så var Viborg bedst og vandt 33-24.

Horsens: Viborgs landsholdsspækkede mandskab var som ventet en for stor mundfuld for HH Elite i Forum Horsens. Viborg vandt33-24 efter 15-12 ved pausen.

HH  Elite fulgte pænt med i første halvleg. Efter 20 minutter var stillingen 9-9, men så sjuskede HH med fire fejl på stribe, og det skaffede Viborg en føring på to  mål.

Den tidligere Horsens-pige Laura Damgaard kom ind og gjorde livet surt for hjemmeholdet med tre rappe mål på stribe, og kort før pausen kom Viborg foran med tre mål for første gang ved 15-12.

Annonce

HH spillede koncentreret, men det blev alligevel dumme småfejl, der kom til at koste, mens Viborg-spillerne var mere boldsikre med landsholdsspiller Line Haugsted, Laura Damgaard og Kristina Jørgensen som styrmænd.

Hos HH Elite lyste Celina Holst Elkjær op med gode ryk på stregen. Hun fik også straffekast og ydede en fin arbejdsindsats sammen med Julie Gantzel.

Trine Knudsen trak læsset ude bagved sammen med Melissa Petrén, Frederikke Gulmark og Susanne Madsen, og det var småting, der skilte holdene, bl.a. et brændt straffekast til HH efter tid, Camilla Madsen sendte bolden forbi målet.

I anden halvleg kom HH på 15-14, men Viborg havde fordel af fysisk styrke og slog hurtigt igen med en føring på 20-14 med fem mål på stribe.

Viborg skruede bare op for fysikken efter behag, og HH kom ikke i nærheden af spænding i de sidste 20 minutter. Viborgs største føring var 26-17 og 32-23.

Viborg kunne benytte sine marginalspillere, bl.a målmand Emma Friberg, og hun blev kåret som sit holds bedste.

Holdene byttede mål til sidst.

Trine Knudsen og Cecilie Elkjær Holst efterlod det bedste indtryk på Horsens-holdet, men der var klasseforskel på de to hold.

Det er ikke uden grund, at Viborg er med i kampen om det danske mesterskab med en stor bredde af landsholdsspillere på holdet.

Kristina Jørgensen forbedrede sin position som topscorer i ligaen.

Trine Knudsen blev bedste spiller hos hjemmeholdet.

Mål for HH Elite:

Melissa Petrén 6, Trine Knudsen 5, Mette Lassen 2, Camilla Madsen 2, Celine Holst Elkjær 2, Julia Gantzel 2, Frederikke Gulmark 2, Daniela Gustin 1, Maria Holm 1, Maria Mose  Vestergaard 1.

Mål for Viborg:

Line Haugsted 7, Kristina Jørgensen 6, Thilde Frandsen 5, Majbritt Toft 3, Carin Strømberg 3, Laura Damgaard 3, Madeleine Østlund 2, Ida Marie Dahl 2, Moa Høgdahl 2.

Annonce
Horsens For abonnenter

Før kiggede folk overbærende: Nu snører Kaare boksehandskerne og får stød i hjernen for at undgå ukontrollerede bevægelser

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

På torsdag banes vejen for seks spor på E45: Ved udgangen af 2026 skal 38 kilometer motorvej stå færdig

Horsens For abonnenter

Lukning af smutveje i Dagnæs er skudt til hjørne: Politiker vil høre borgernes mening efter utilfredsstillende forløb

Horsens

Ny type butik i bytorvet har fået særlige vilkår: Centerdirektør ser det som en håndsrækning og et bidrag til både nytænkning og variation for centret

Hedensted For abonnenter

Få overblikket her: Er fjernvarmen på vej til din by?

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Hedensted

HPK Hvidevarer bliver til Skousen: Jens Kristian sælger sit livsværk efter 26 år

AC Horsens For abonnenter

Alt du skal vide om AC Horsens' oprykningschancer: Sådan ser regnestykkerne ud, svækkelsen af Nykøbing FC, AC-spillere i karantænefare og risikoen for gummiben

Østjylland

Klimabroen skal forbindes med nordsiden af fjorden - men politikerne vil stadig gerne diskutere, om den overhovedet skal bygges

Livsstil

Kærestepar solgte nyt Lalandia-hus i løbet af 14 dage: - Vi fandt ud af, at det nok ikke lige var lykken med to små børn

Ekspert om Natos vokseværk: - Fjenden er Rusland, og Rusland er på røven for at sige det på firkantet dansk

Erhverv For abonnenter

Masterchef-deltagelse satte skub i livslang passion: Troels Katholm dropper pædagog-job og går all-in med madprojekt

HH Elite For abonnenter

HH Elites storskytte om svært første halvår i klubben: Derfor har sigtekornet været under niveau - sådan vil hun indstille det til den kommende sæson

Erhverv

Flyveplads er helt forandret: Før var der brummende fly og hektisk aktivitet - nu skal der slappes af og holdes selskaber

Annonce