Annonce
Sport

HH Elite kæmpede tappert mod overmagten

Celine Holst Elkjær kæmpede hårdt på stregen mod Viborg. Foto: Anita Kristensen.
HH fulgte godt med i de første 20 minutter, men så var Viborg bedst og vandt 33-24.

Horsens: Viborgs landsholdsspækkede mandskab var som ventet en for stor mundfuld for HH Elite i Forum Horsens. Viborg vandt33-24 efter 15-12 ved pausen.

HH  Elite fulgte pænt med i første halvleg. Efter 20 minutter var stillingen 9-9, men så sjuskede HH med fire fejl på stribe, og det skaffede Viborg en føring på to  mål.

Den tidligere Horsens-pige Laura Damgaard kom ind og gjorde livet surt for hjemmeholdet med tre rappe mål på stribe, og kort før pausen kom Viborg foran med tre mål for første gang ved 15-12.

Annonce

HH spillede koncentreret, men det blev alligevel dumme småfejl, der kom til at koste, mens Viborg-spillerne var mere boldsikre med landsholdsspiller Line Haugsted, Laura Damgaard og Kristina Jørgensen som styrmænd.

Hos HH Elite lyste Celina Holst Elkjær op med gode ryk på stregen. Hun fik også straffekast og ydede en fin arbejdsindsats sammen med Julie Gantzel.

Trine Knudsen trak læsset ude bagved sammen med Melissa Petrén, Frederikke Gulmark og Susanne Madsen, og det var småting, der skilte holdene, bl.a. et brændt straffekast til HH efter tid, Camilla Madsen sendte bolden forbi målet.

I anden halvleg kom HH på 15-14, men Viborg havde fordel af fysisk styrke og slog hurtigt igen med en føring på 20-14 med fem mål på stribe.

Viborg skruede bare op for fysikken efter behag, og HH kom ikke i nærheden af spænding i de sidste 20 minutter. Viborgs største føring var 26-17 og 32-23.

Viborg kunne benytte sine marginalspillere, bl.a målmand Emma Friberg, og hun blev kåret som sit holds bedste.

Holdene byttede mål til sidst.

Trine Knudsen og Cecilie Elkjær Holst efterlod det bedste indtryk på Horsens-holdet, men der var klasseforskel på de to hold.

Det er ikke uden grund, at Viborg er med i kampen om det danske mesterskab med en stor bredde af landsholdsspillere på holdet.

Kristina Jørgensen forbedrede sin position som topscorer i ligaen.

Trine Knudsen blev bedste spiller hos hjemmeholdet.

Mål for HH Elite:

Melissa Petrén 6, Trine Knudsen 5, Mette Lassen 2, Camilla Madsen 2, Celine Holst Elkjær 2, Julia Gantzel 2, Frederikke Gulmark 2, Daniela Gustin 1, Maria Holm 1, Maria Mose  Vestergaard 1.

Mål for Viborg:

Line Haugsted 7, Kristina Jørgensen 6, Thilde Frandsen 5, Majbritt Toft 3, Carin Strømberg 3, Laura Damgaard 3, Madeleine Østlund 2, Ida Marie Dahl 2, Moa Høgdahl 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce