Annonce
HH Elite

HH Elite henter topspiller i Holstebro

Trine Knudsen rykker gennem Viborgs forsvar og scorer for Team Tvis Holstebro. Foto: Johan Gadegaard
Trine Knudsen, der er fra Give, skifter fra Team Tvis Holstebro til HH Elite i Horsens fra næste sæson.

Horsens: HH Elite har sikret sig den første markante forstærkning til næste sæson. Der er tale om bagspilleren Trine Knudsen fra Team Tvis Holstebro.

- Jeg skifter til Horsens for at få spilleglæden tilbage, og fordi jeg har været i klubben tidligere. Dengang var jeg meget tilfreds, men desværre gik klubben konkurs, siger Trine Knudsen.

- Det er umuligt at finde venstrehåndsspillere, men i Trine Knudsen har vi fundet en højrehåndsspiller, der kan spille alle pladser bagude, siger HH-træner Lars Frederiksen, Hun er all-round-spiller og kan også skyde udefra. Hun er en god type, en god holdspiller, en god skytte og god til gennembrud, og hun er 26 år og i sin bedste håndboldalder.

Ud over sin skudstyrke har hun en specialitet. Hun er fantastisk til at spille stregspillerne fri. Faktisk havde hun en rekord i ligaen som den spiller, der havde flest frispilninger i sidste sæson.

Trine Knudsen er fra Give, hvor hendes bror Mikkel Knudsen og hendes kæreste Benjamin Pedersen har spillet på førsteholdet i fodbold.

Hun var elev på BGI i Bjerre for 10 år siden og startede i Horsens Håndboldklub som 1. års U16-spiller med Stine Møldrup som træner.

Hun spillede i Horsens i tre sæsoner. Derefter skiftede hun til Skanderborg, der netop var rykket op i ligaen under Mikkel Voigt Frederiksen. Hun var med til at rykke ned og op i ligaen igen.

Derefter skrev hun en tre-årig kontrakt med Team Tvis Holstebro, men har valgt at stoppe i Holstebro efter et år, fordi hun har fået mulighed for at vende tilbage til Horsens.

- En af mine holdkammerater kender Lars Frederiksen og har kun talt positivt om ham, så jeg glæder mig til at starte i Horsens, siger Trine Knudsen.

Hun har et deltidsjob i Holstebro.

- Det er vigtigt for mig at have noget andet at tænke på end håndbold, så jeg vil gerne beholde mit job, men min kæreste og jeg agter at flytte fra Holstebro til Vejle-området, siger hun.

- I øjeblikket arbejder jeg on-line hjemmefra og passer på corona-smitten, men løber en uskyldig tur indimellem, siger Trine Knudsen. Jeg håber dog ikke, vi skal spille flere kampe i denne sæson, ikke fordi Team Tvis Holstebro skal spille en udekamp mod min kommende klub, men fordi det er uforsvarligt at spille vigtige kampe, når kroppen ikke er blevet trænet korrekt.

Lars Frederiksen har været på rundtur til alle spillere og er i færd med at justere truppen til næste sæson.

- Vi får en mindre trup end i denne sæson, hvor vi har haft alt for mange skader, siger han. Rikke Schmidt og Charlotte Bisser forlader HH Elite efter denne sæson.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Unge skræmte gæster ved 60 års fødselsdagsfest på sognegård: - De truede med kniv og var iført elefanthuer

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

HH Elite

Serbisk eks-landsholdsspiller bankede det yderste lag rust af i HH Elites storsejr: - Jeg kan give meget, meget mere

Sport

HfS sejrede på udebane, da Søren Jochumsen agerede vikar i målet: Holdet er et mulehår fra at indfri sæsonens målsætning

Nye våben har bremset 300 mulige stråmandsdirektører

Hedensted For abonnenter

Poul spejder efter kloakarbejderne: Spildevands-selskab har brugt alle pengene på nye udstykninger

HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: HH Elite viser klassen og vinder stort i Holstebro

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Løvkvist: Venstre vakler på vippen i Jylland - og det er Ellemanns store chance

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

Horsens For abonnenter

Dorthe fik kørt benene over af en lastbil: Jeg kan huske det hele, men angsten fyldte mere end smerten

Odder

Syv nye padelbaner på vej: Håndboldstjerner med i nyt stort padelcenter

Annonce