Annonce
HH Elite

HH Elite henter topspiller i Holstebro

Trine Knudsen rykker gennem Viborgs forsvar og scorer for Team Tvis Holstebro. Foto: Johan Gadegaard
Trine Knudsen, der er fra Give, skifter fra Team Tvis Holstebro til HH Elite i Horsens fra næste sæson.

Horsens: HH Elite har sikret sig den første markante forstærkning til næste sæson. Der er tale om bagspilleren Trine Knudsen fra Team Tvis Holstebro.

- Jeg skifter til Horsens for at få spilleglæden tilbage, og fordi jeg har været i klubben tidligere. Dengang var jeg meget tilfreds, men desværre gik klubben konkurs, siger Trine Knudsen.

- Det er umuligt at finde venstrehåndsspillere, men i Trine Knudsen har vi fundet en højrehåndsspiller, der kan spille alle pladser bagude, siger HH-træner Lars Frederiksen, Hun er all-round-spiller og kan også skyde udefra. Hun er en god type, en god holdspiller, en god skytte og god til gennembrud, og hun er 26 år og i sin bedste håndboldalder.

Ud over sin skudstyrke har hun en specialitet. Hun er fantastisk til at spille stregspillerne fri. Faktisk havde hun en rekord i ligaen som den spiller, der havde flest frispilninger i sidste sæson.

Trine Knudsen er fra Give, hvor hendes bror Mikkel Knudsen og hendes kæreste Benjamin Pedersen har spillet på førsteholdet i fodbold.

Hun var elev på BGI i Bjerre for 10 år siden og startede i Horsens Håndboldklub som 1. års U16-spiller med Stine Møldrup som træner.

Hun spillede i Horsens i tre sæsoner. Derefter skiftede hun til Skanderborg, der netop var rykket op i ligaen under Mikkel Voigt Frederiksen. Hun var med til at rykke ned og op i ligaen igen.

Derefter skrev hun en tre-årig kontrakt med Team Tvis Holstebro, men har valgt at stoppe i Holstebro efter et år, fordi hun har fået mulighed for at vende tilbage til Horsens.

- En af mine holdkammerater kender Lars Frederiksen og har kun talt positivt om ham, så jeg glæder mig til at starte i Horsens, siger Trine Knudsen.

Hun har et deltidsjob i Holstebro.

- Det er vigtigt for mig at have noget andet at tænke på end håndbold, så jeg vil gerne beholde mit job, men min kæreste og jeg agter at flytte fra Holstebro til Vejle-området, siger hun.

- I øjeblikket arbejder jeg on-line hjemmefra og passer på corona-smitten, men løber en uskyldig tur indimellem, siger Trine Knudsen. Jeg håber dog ikke, vi skal spille flere kampe i denne sæson, ikke fordi Team Tvis Holstebro skal spille en udekamp mod min kommende klub, men fordi det er uforsvarligt at spille vigtige kampe, når kroppen ikke er blevet trænet korrekt.

Lars Frederiksen har været på rundtur til alle spillere og er i færd med at justere truppen til næste sæson.

- Vi får en mindre trup end i denne sæson, hvor vi har haft alt for mange skader, siger han. Rikke Schmidt og Charlotte Bisser forlader HH Elite efter denne sæson.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Har du prøvet en sofari? Nu inviterer kendt landmand indenfor

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

Esbjerg Havn som Nato-knudepunkt er et klart signal til Rusland: - Det handler om at vise russerne, at det aldrig kan betale sig at gå i krig

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce