Annonce
Horsens

HH Elite havde store problemer med Aarhus

HH Elites playmaker Trine Knudsen forsøger sig med et gennembrud mod Aarhus United. Foto: Charlotte Adsbøl.
Aarhus United vandt lokalopgøret i Forum Horsens med 29-21.

Horsens: Aarhus United vandt en fuldt fortjent sejr på 29-21 over HH i Forum Horsens i kvindernes liga.

HH Elite havde store forventninger til lokalopgøret, fordi Aarhus United havde udskiftet en lige så stor del af holdet som Horsens-holdet, men der var flere ting, der ikke gik HH Elites vej i første halvleg.

Frederikke Rasmussen formåede ikke at fortsætte takterne fra kampen mod Vendsyssel, og da HH Elite var bagud 9-6, kom Stephanie Andersen på mål. Hun gjorde det fint.

Den svenske landsholdsspiller og OL-kandidat Daniela Gustin havde igen scoringsproblemer fra højre fløj, og Aarhus-målmanden Martina Thörn var stærkt spillende.

Maria Mose Vestergaard havde to forsøg på indersiden af træværket i fri position.

Annonce

Hurtigløber

I den anden ende løb Aarhus Uniteds hurtigløber June Bøttger fra Horsens-holdet gang på gang og scorede seks mål alene i første halvleg.

Det kneb med rytmen hos HH Elite. Melissa Petrén og Trine Knudsen var alene om at være farlige. Melissa Petrén scorede fire mål inden pausen, hvor HH var bagud 13-10.

HH Elite startede fint efter pausen og kom på 15-14, men århusianerne kom for let til deres scoringer. Horsens-holdet havde svært ved at få proppen sat i over for Marielle Martinsen og Charlotte Lund Mikkelsen. De bragte Aarhus foran 19-14. Det lignede en afgørelse.

Annonce

For få trusler

Bedst hos HH var Melissa Petrén og Trine Knudsen. Også Maria Mose Vestergaard var et lyspunkt, men sammenspillet mellem de mange nye spillere fungerer ikke godt nok, og der er for få farlige trusler om at score Horsens-målene.

Frederikke Rasmussen kom tilbage på mål ved stillingen 22-16 og startede med en flot redning, der gav bonus i den anden ende, men hun var sagesløs de mange gange,  June Bøttger løb fra HH'erne på hurtige kontraer.

Aarhus nærmede sig en 10-måls-føring ved 26-17. HH fandt aldrig takterne fra premieren i København.

På Aarhus-bænken havde den tidligere Horsens-træner, U18-landstræner Heine Eriksen hjælp af en energisk Bo Rudgaard, der har en fortid som træner for mændene i Horsens Håndboldklub.

- Jeg ser Silkeborg som det stærkeste af de hold, der slås om de sidste billetter til slutspillet, men pas på Holstebro. De er bedre end sidste år, mens vi er svækket, fordi vi har mistet for mange af vore bedste spillere, sagde Heine Eriksen. Horsens, Randers og vi er de øvrige kandidater til ottendepladsen.

I de første to runder har Holstebro overrasket ved at spille lige op med Odense Håndbold.

Esbjerg, Odense, København, Herning-Ikast, Viborg og Nykøbing Falster forekommer at være de seks stærkeste hold i ligaen, men Aarhus var bedre end Horsens og lagde billet ind på en af de sidste slutspilpladser. For Horsens er der et stykke endnu.

HH Elite-Aarhus United 21-29 (10-13)

Målscorere for HH: Melissa Petrén 7, Trine Knudsen 4, Celine Holst Elkjær 2, Daniela Gustin 2, Maria Mose Vestergaard 2, Mette Lassen 1, Camilla Madsen 1, Julie Gantzel 1, Emily Baunsgaard 1.

Målscorere for Aarhus: June Bøttger 10, Marielle Martinsen 8, Charlotte Lund Mikkelsen 4, Line Berggreen 2, Mathilde Neesgaard 2, Annika Meyer 2, Line Eilertsen 1.

Marielle Martinsen og Melissa Petrén blev kåret som de bedste spillere på de to hold. Helt fortjent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce