Annonce
HH Elite

HH Elite forhandler med sine spillere

Lars Frederiksen bruger pausen til samtaler med alle spillere om deres fremtidsplaner. Foto: Charlotte Adsbøl.
Lars Frederiksen bruger den ufrivillige pause til at få et overblik over truppen til næste sæson.

Horsens: Cheftræner Lars Frederiksen fra HH Elite spilder ikke tiden midt under sin ufrivillige pause. Han kører rundt til alle sine spillere og besøger dem privat.

- Jeg bruger pausen til at sammensætte truppen til næste sæson. Jeg vil vide, hvor hver enkelt spiller står, og vi arbejder også på at finde forstærkninger, siger HH Elites cheftræner.

En af hans spillere Daniela Gustin bor i Flensburg, men han får ingen problemer med de nye grænseregler.

- Daniela Gustin har kontrakt med os og har dermed sin arbejdsplads i Danmark, men hun har kontrakt for næste sæson, så det er ikke noget problem, siger han.

Lars Frederiksen skal bl.a. finde en afløser for Frederikke Gulmark, der overraskende har pådraget sig en korsbåndsskade. Det skete under kampen på BGI, hvor alle eksperter var enige om, at der var tale om en lårskade.

- Vi har ikke henvendt os til Randers med et forslag om en ny dato til den udsatte kamp. Det giver ingen mening i den nuværende situation. Ingen ved noget om, hvad der kommer til at ske. Vi følger myndighederne. Al træning er aflyst, og alle haller er lukket. Spillerne selvtræner, men vi ved ikke, hvornår vi kan spille igen. Det ser ikke godt ud, når man allerede nu taler om at aflyse Giro d'Italia i maj, siger Lars Fredriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce