Annonce
HH Elite

HH Elite færdig med scoringsproblemer

Susanne Madsen er en nøglespiller for HH Elite mod Ajax. Hun skal styre forsvaret og sætte tempo i angrebsspillet. Foto: Anita Kristensen.
35 mål mod Silkeborg har givet HH Elite blod på tanden - det er slut med de små måltal.

Horsens: Det skal være slut med at score omkring 22 mål pr. kamp. Vi lavede 35 mål mod Silkeborg, og det giver os troen på, at scoringsproblemerne er forbi.

Det siger Lars Frederiksen, cheftræner for HH Elite, før lørdagens premierekamp på nedrykningsspillet kl. 14.30 mod Ajax.

HH Elite bankede Silkeborg-Voel med 35-26 i den sidste kamp i grundspillet, og Horsens-holdet har skruet op for tempoet med Susanne Madsen som styrmand.

Desuden har Maria Mose Vestergaard sat farten op, bl.a. med sin hurtig midte, der har givet flere mål.

- Vi går efter at starte nedrykningsspillet med en sejr over Ajax, siger Lars Frederiksen. Ajax har gjort det godt i grundspillet, men jeg synes, vi har fået mere styr på tingene, og vi er opsat på at opfylde vores målsætning som "best of the rest".

- Ajax har vundet de rigtige kampe over de andre bundhold, men har været bedst på hjemmebane. Vi har fuld fokus på Ajax til lørdagens kamp. Jeg har set 22-22 kampen mod Ajax flere gange, og vi er  godt forberedt, fastslår Lars Frederiksen.

Annonce

HH fik øretæve

HH Elite var på besøg i Bavnehøjhallen 14. oktober og startede fint med at bringe sig foran med 7-4 efter 16 minutter - men så løb Horsens-pigerne ind i den værste knock out, de har oplevet. De endte med at tabe 28-17, og der var meget stille i bussen hjem til Horsens.

I returkampen i Forum Horsens 9. februar blev det 22-22.

Stine Eiberg Jørgensen blev kåret som kampens spiller hos Ajax. Hun lavede seks mål, Stine Nørklit Lønborg lavede fem mål, og Anna Grundtvig tre mål.

Ajax' målmand Sarah Nørklit Lønborg har været på rundens hold to gange.

Annonce

Sensationel sejr

Ajax' flotteste sejre var på 26-23 over Hening-Ikast i oktober og på 31-20 over Silkeborg.

Den traditionsrige københavnerklub, der prægede dansk herrehåndbold med navnkundige Svend Aage Madsen og ni mesterskaber - sidste gang i 1964 - i 40'erne, 50'erne og 60'erne,  sluttede som nummer 10 med 19 points og har to points med over til nedrykningsspillet.

HH Elite blev nummer 12 med 15 points og har et point med til kampen om nedrykning.

Holstebro starter med to, Randers et og Skanderborg nul point.

- Forsvaret bliver afgørende, siger Lars Frederiksen. Det handler om, at alle er på toppen i forsvaret, ligesom vi var mod Silkeborg. Vi dækkede godt op, da vi mødte Ajax på hjemmebane, og det skal vi gøre igen. Vi vil gerne vinde nedrykningsspillet, hvor der er en en præmie på 75.000 kroner på højkant til det hold, der slutter bedst.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Annonce