Annonce
Horsens

HH Elite får langt større bredde og et bedre forsvar

HH Elite præsenterer sin nye trup foran 170 sponsorer i Forum Horsens tirsdag aften. Foto: Charlotte Adsbøl.
Forstærkninger på alle pladser med syv nye spillere til den nye sæson.

Horsens: HH har forstærket sig med ikke færre end syv nye spillere. De blev præsenteret for sponsorerne i Forum Horsens under det årlige kick off tirsdag aften.

Frederikke Rasmussen er vokset flere meter i selvtillid og præstationer. Hun er i gang med sin femte sæson på HH-holdet, selv om hun er den næstyngste i hele truppen med sine 22 år.

Claudia Rompen har været ude med hjernerystelse, men er frisk igen og er ikke blevet ramt i hovedet i denne sæson.

Stephanie Andersen er tilbage efter to år med barsel og er nu klar til et comeback i dansk tophåndbold.

Målmandsposten var et problem i sidste sæson, men nu er der tre kvalificerede keepere med Frederikke Rasmussen som førstemålmand - og måske som nummer fire på den danske rangliste efter Sandra Toft, Althea Reinhardt og Anne Kristensen.

Den svenske landsholdsspiller Daniela Gustin med 31 landskampe er startet som en travhest i årets derby. Hun er højre fløj og slås for at komme med til OL i Japan om et år.

Truppens yngste Anne Sofie Filtenborg fra Viborg er lærling bag Gustin på højrekanten.

Mette Lassen voksede sig stor i sidste sæson på venstre fløj og får nu Maria Mose Vestergaard fra Esbjerg og Holstebro som makker på venstre fløj. En klækkelig forstærkning på en plads, der gav en del problemer i sidste sæson.

På midtstregen er Celine Holst Elkjær en spændende fornyelse. Hun bliver suppleret af veteranen Ricka Gindrup, der er blevet opereret og nu spiller uden korsbånd - uden problemer - for anden gang i sin karriere. Julie Gantzel, reserve fra Herning-Ikast, er tredjevalg på den gamle centerforwardplads. Hun er fysisk stærk og god i forsvaret.

Melissa Petrén bliver aflastet bagude med Trine Knudsen, der vender tilbage til Horsens efter afstikkere til Skanderborg og Holstebro, Emily Baunsgaard, der åbnede sæsonen med en stor kamp mod Vendsyssel, og som ikke har lagt sig fast på, at hun rejser til udlandet til nytår, og Camilla Madsen, der er som en af klubbens egne gennem flere sæsoner.

Susanne Madsen er truppens ældste og forsvarsgeneral, mens Frederikke Gulmark er jokeren til anden del af turneringen, når hun er klar efter den korsbåndsskade, hun pådrog sig mod Viborg i den enlige kamp på BGI.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce