Annonce
Horsens

HH Elite coronatester alle sine spillere

- Vi tager corona'en dybt alvorligt, siger HH-direktør Jørgen Møller. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Det vigtigste er, at vi kan få en hverdag til at fungere, siger HH's direktør Jørgen Møller.

Horsens: HH Elite drager på træningslejr i Vendsyssel i de kommende dage, og i weekenden bliver alle spillere coronatestet.

- Vi tager corona'en dybt alvorligt, siger HH-direktør Jørgen Møller.

- Corona'en er kommet for at blive, men jeg mener, man skal finde en hverdag, hvor vi alle sammen kan fungere med corona'en, også økonomisk.


Corona'en er kommet for at blive, men jeg mener, man skal finde en hverdag, hvor vi alle sammen kan fungere med corona'en.

Jørgen Møller, direktør for HH


- I dag må vi lukke 500 tilskuere ind til vore hjemmekampe, men der er plads til 3400 tilskuere i Forum Horsens, og man bør lave en plan for hver eneste arena. Vi kan uden problemer lukke mellem 1000 og 1200 tilskuere ind. Det afgørende er, at folk ikke sidder for tæt. Der er flere indgange i Forum Horsens.

- Man kan ikke lovgive sig ud af alt. Det vigtigste er befolkningens indstilling. Det hjælper ikke at lukke diskoteker, hvis folk i stedet holder privatfester. Man kan ikke holde befolkningen i et jerngreb. Det er folks egen indstilling, der er altafgørende. Jeg venter spændt på næste fase af forhandlinger 12. august, og for mig er det vigtigste, at vi kan få en hverdag til at fungere, siger Jørgen Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce