Annonce
Horsens

Hedensted var heldig mod Odder

Jonas Andersen scorede sit tredje mål for Hedensted og sikrede holdet det ene point mod et stærkt Odder-hold. Foto: Dorte Adelfred.
Målmand Kenneth Quist reddede Hedensted med flere flotte redninger i lokalopgøret mod Odder.
Annonce

Hedensted: Den coronasmittede Odder-træner Carsten Hemmingsen blev hjemme på Fyn, og han gik dermed glip af Odders hidtil bedste kamp i denne sæson.

Odder skabte flest chancer og var klart bedst i udekampen mod Hedensted, men Hedensted havde en suveræn målmand i Kenneth Quist, og han var årsag til, at kampen sluttede 2-2.

- Det var vores egen skyld, at vi ikke vandt, sagde banens bedste markspiller, Odders Nicolai Johansen. Vi havde masser af chancer og burde bare have sparket dem i kassen.

Odder tog Hedensted på sengen.

Kristian Skovbjerg bankede bolden i kassen efter halvandet minut, og efter otte minutter spillede Nicolai Johansen skarpretter Jakob Truelsen fri til scoring til 2-0.

Lasse Tovggaard var tæt ved at score til 3-0 efter 18 minutter, men Hedensted vågnede op og fik skabt sine chancer.

Nikolaj Søgaard reducerede til 2-1 efter 31 minutter på Mikkel Thisgaards tværaflevering, og tre minutter senere lavede Nikolaj Nielsen straffespark mod André Givskov. Jonas Andersen scorede sikkert. Nikolaj Nielsen fik det gule kort, ikke for straffesparket, men for at brokke sig over det.

Odder kom sig over choket og sluttede en fin første halvleg med en friløber til Jakob Truelsen og et skud på stolpen fra Lasse Tovgaard.

Odder havde også de største chancer i anden halvleg, men Kenneth Quist var dagens mand hos hjemmeholdet.

- Det var et godt point, vi fik, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred. Odder er langt bedre end sin placering, og jeg havde advaret mine spillere mod dem. Det var en kamp med mange chancer. Odder havde de største chancer, men vi havde Kenneth Quist, så vi er stadig ubesejret. Vi var heldige, men jeg er glad for at se den moral, spillerne viste, efter at de kom bagud 2-0.

Annonce

Dyr skade

Hedensteds Mathias Kahr Christensen udgik efter 11 minutter.

- Det var en skade i lysken, forklarede han på vej ud af banen.

Hedensted har sin topscorer Mirad Suljic til rådighed til næste kamp.

Hedensted har stor glæde af den nye angriber Jonas Andersen, men han fik ikke ret mange sukkerbolde at arbejde med. Det var adresseløse forsendelser. Når de bliver mere præcise, bliver han endnu mere værdifuld. Han leverede en stor arbejdsindsats.

Nicolai Johansen og Jakob Truelsen var de bedste hos Odder.

Hedensted-Odder 2-2 (2-2)

Danmarksserien, kreds 3

Mål: 0-1 Kristian Skovbjerg (2.), 0-2 Jakob Truelsen (8.), 1-2 Nikolaj Søgaard (31.), 2-2 Jonas Andersen (34.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Smittetal sætter rekord i Danmark: Borgmesteren har klar opfordring til borgerne i Horsens Kommune

CORONAVIRUS

Live: Supermarkeder vil lade kunder købe mundbind ved indgangen

Annonce