Annonce
Horsens

Hedensted vandt 4-3 i et brag af en topkamp

Jonas Andersen scorede igen to mål for Hedensted og er nu oppe på fem mål i tre kampe. Foto: Dorte Adelfred.
Den tidligere VB'er Jonas Andersen har lavet fem mål i tre kampe for Hedensted
Annonce

Odense: Hedensted spillede et brag af en topkamp på udebane mod topholdet Marienlyst og vandt med 4-3 i en fantastisk fodboldkamp.

- Brian Rasmussen og jeg var enige om, at denne kamp havde niveau til langt mere end danmarksserien. Det var min hidtil sjoveste kamp som træner i Hedensted, sagde Hedensted-træner Kasper Adelfred.

Jonas Andersen, tidligere VB-divisionsspiller og U-landsholdsspiller, har nu scoret fem mål i tre kampe og har vist, at han er en guldfugl på gennemtræk. Han skal til USA til nytår, men i disse coronatider kan det være, at det kommer til at trække ud, og det vil Hedensted bestemt ikke have noget imod.

Jonas Andersen åbnede scoringen i første minut, og Hedensted spillede en fremragende første halvleg, men var alligevel bagud 2-1 ved pausen.

Jonas Skærlund udlignede til 1-1, da Jonas Andersen rettede hans skud af, og samme Skærlund bragte fynboerne foran 2-1 efter 21 minutter.

I pausen var Hedensted-spillerne enige om, at denne kamp kunne vindes. De kom stormende ud af startboksene og bragte sig foran 3-2 på fem minutter.

Jonas Andersen udlignede til 2-2, og Hedensted kom på 3-2 ved Mathias Friis efter 50 minutter.

Hedensted sparede Mathias Kubel fra starten, fordi han havde en mindre skade, men han kom ind i stedet for den tilbagevendte Mirsad Suljic og blev snydt for et straffespark, der kunne have afgjort kampen. I stedet udlignede Rasmus Andreasen for hjemmeholdet efter 78 minutter.

Mathias Kubel fik dog revanche, da han scorede Hedensteds sejrsmål efter 84 minutter til 4-3.

- Jeg er stolt over, at vi matchede det bedst spillende hold i rækken ved at holde fast i vort eget koncept, sagde Kasper Adelfred. Det var en af de bedste danmarksseriekampe i lang tid. Jonas Andersen har virkelig givet vort hold en ekstra dimension, og Mikkel Ahle fik et fint comeback. Vi kom bragende ud til anden halvleg og fik arbejdet gjort færdigt.

Hedensted er stadig ubesejret og er med i top-fire, der spiller om oprykning.

Hedensted har hjemmekamp mod OKS på lørdag.


Marienlyst-Hedensted 3-4 (2-1)

Danmarksserien, kreds 3

Mål: 0-1 Jonas Andersen (1.), 1-1 Jonas Skærlund (16.), 2-1 Jonas Skærlund (21.), Jonas Andersen (47.), 2-3 Mathias Friis (50.), 3-3 Rasmus Andreasen (78.), 3-4 Mathias Kubel (84.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Udenrigsministeriet: Hele verden kan være lukket lige om lidt

Annonce