Annonce
Horsens

Hedensted mistede sejren i overtiden

Mirsad Suljic var få sekunder fra at blive matchvinder i Viby. Foto: Dorte Adelfred.
Straffespark i det 95. minut skaffede Viby uafgjort mod det ubesejrede tophold.

Viby: Topholdet Hedensted var få sekunder fra at vinde udekampen mod Viby, men et straffespark i det 95. minut til Viby skaffede hjemmeholdet 3-3, selv om de var reduceret til 10 mand.

Hedensted kom foran efter 10 minutter på straffespark ved Jonas Andersen. Straffesparket var begået mod Ronni Nordnæs-

Mathias Bach udlignede efter 19 minutter.

Annonce

Mikkel Thisgaard bragte Hedensted foran 2-1 efter 55 minutter på en frispilning fra Jonas Andersen, men Andreas Jørgensen udlignede efter 64 minutter.

Mirsad Suljic startede på bænken af taktiske grunde, men kom ind fra anden halvlegs start i stedet for Ronni Nordnæs, der havde problemer med en skade i baglåret.

Mirsad Suljic bragte Hedensted foran 3-2 på en frispilning fra André Givskov.

Vibys Simon Møller fik det røde kort efter 79 minutter. Han lavede straffesparket efter 10 minutter og fik gult, og da han lavede endnu et groft frispark, røg han ud.

- Med en mand mere burde vi have spillet bolden rundt og udnyttet fordelen, men det formåede vi ikke, og i undertal var Viby bedst, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

Viby smed alt frem til sidst, og målmanden gik med frem. De appellerede for flere straffespark, og til sidst pegede dommeren på pletten for et benspænd, begået af Jonas Andersen. Thomas Jacobsen scorede.

Viby fik fire fule kort på et minut, kampens 90. minut.

- Dommeren meddelte os, at han havde lagt tre minutter til tiden, men alligevel nåede Viby at tage to hjørnespark i den periode. Der var spillet 95 minutter, før Viby fik scoret, sagde Kasper Adelfred.

- Vi spillede godt i dele af kampen, men havde også for mange fejl i vort opspil ligesom i HFS-kampen i sidste uge. Vi havde bolden 70 procent af tiden, sagde Kasper Adelfred.

Jeppe Hansen var bedste mand hos Hedensted, og Mirsad Suljic lavede et flot indhop i anden halvleg.

Viby-Hedensted 3-3 (1-1)

Danmarksserien, kreds 3

0-1 Jonas Andersen (10.), 1-1 Mathias Bach (19.), 1-2 Mikkel Thisgaard (55.), 2-2 Anders Jørgensen (64.), 2-3 Mirsad Suljic (77.), 3-3 Thomas Jacobsen (95.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce