Annonce
Fodbold

Hedensted kunne takke sin målmand for det ene point

Mathias Kubel scorede til 2-0 for Hedensted, men det var ikke nok til sejr. Foto: Dorte Adelfred.
Hedensted var foran 2-0 mod topholdet Svendborg, men skulle alligevel prise sig lykkelig for 2-2 i det smukke efterårsvejr i Hedensted.

Hedensted: Selv om Hedensted var foran 2-0 mod topholdet Svendborg, kunne "de grønne" være lykkelige for det ene point mod Svendborg i en underholdende 2-2 kamp.

Hedensteds store spiller var målmand Kenneth Qvist, der kampen igennem var en markant og påpasselig keeper. Han tog, hvad der kom, bl.a. en friløber i anden halvleg.

Det var et anderledes Hedensted-hold, end tilskuerne er vant til at se. De spillede meget defensivt på hjemmebane, kun med Sebastian Bruhn fremme til at tage kampen op med fire forsvarsspillere, men Hedensteds omstillinger fungerede fint. Der var godt med speed på Hedensteds midtbanespillere.

Svendborg havde bolden det meste af tiden, og da Hedensted førte 2-0 ved pausen, gik snakken om, at 2-0 altid er en farlig føring, specielt med den fynske offensiv og Hedensteds defensiv.

Hedensted kom foran 1-0 efter 17 minutter ved Viktor Kubel efter et langt indkast fra Benjamin Suner. Kubel kastede sig frem og pressede bolden i mål i en duel med en fynsk forsvarer.

Blot to minutter senere scorede Mathias Kubel, tvillingbror til den første målscorer, på et fladt, velplaceret skud uden chance for den fynske keeper.

Svendborg dominerede i resten af halvlegen, men fik et mål annulleret for offside efter 39 minutter.

Annonce

Fynsk offensiv

Svendborg satte tryk på kedlerne fra anden halvlegs start, og Fridtjof Rosenbam reducerede til 2-1 allerede efter tre minutter.

Jonas Hvilsom, granfætter til Hobros Mads Hvilsom, kom på banen efter 56 minutter, og den tidligere Marienlyst-spiller udlignede til 2-2 i det 58. minut.

Svendborg var farligst indtil overtiden. Her fik Hedensted to chancer til Mikkel Thisgaard og Sebastian Bruhn, men hjemmeholdet kunne være bedst tjent med et point.

- Svendborg er det bedst spillende hold i rækken. De hold, der er gået langt frem mod dem, er blevet skilt ad. Derfor spillede vi meget afventende, men jeg var meget tilfreds med spillernes indstilling og indsats. Det var en fin holdindsats, som vi kan bygge videre på, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred.

Hedensteds midterforsvar med Martin Damsbo og Jacob Lindstrøm stod godt imod det voldsomme pres, og i front var Sebastian Bruhn den ensomme ulv, der kæmpede og løb om kap med hele det fynske forsvar.

Det var et godt point mod et godt hold for Hedensted, der slås med de øvrige hold i bunden, samtidig med at klubbens andethold ligger i toppen af serie 1.

Mathias Kahr Christensen sad på bænken sidst, Hedensted spillede.

- Jeg er langt fra klar, sagde han. Jeg kunne kun få lov at sidde på bænken, hvis jeg var udskifter, men det har lange udsigter.

Hedensted-Svendborg 2-2 (2-0)

Danmarksserien

Mål: 1-0 Viktor Kubel (17.), 2-0 Matthias Kubel (19.). 2-1 Fridtjof Rosenbaum, 2-2 Jonas Hvilsom (58.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce