Annonce
Horsens

Hedensted kan holde jul på førstepladsen

Mirsad Suljic var med i begge Hedensteds mål mod Varde. Foto: Dorte Adelfred.
Pokalkampen 11. november mod Fremad Amager ventes gennemført - To brændte straffespark, da Hedensted vandt 2-0 over Varde.

Hedensted: Mette Frederiksens udsættelse af seriefodbolden betyder, at Hedensted er sikker på at holde jul på førstepladsen i danmarksserien.

"De grønne" vandt 2-0 over Varde i det, der formentlig bliver årets sidste danmarksseriekamp på Hedensted Stadion.

Hedensted åbnede kampen med at brænde straffespark efter 13 minutter. Jonas Andersen skød for svagt, så Vardes målmand kunne klare, og et minut senere brændte Mirsad Suljic en stor chance.

Annonce

Hedensted kunne ikke få det normale fodboldspil frem på den ujævne bane. Der var alt for mange fejlafleveringer og alt for meget sparkeri.

Efter 43 minutter slog Hedensted kontra i et angreb, hvor hjemmeholdet var tre mod en, og det endte med, at en Varde-spiller sendte bolden i eget net, inden Mirsad Suljic kom til og scorede.

Efter 53 minutter behøvede Mirsad Suljic ingen hjælp. Han rykkede forbi to Vardespillere og scorede i det lange hjørne til 2-0.

Quist viste klasse

Dermed troede Hedensted sejren hjemme, men i de næste fire minutter havde Hedensteds 35-årige målmand Kenneth Quist to klasseredninger, og efter 65 minutter sendte Vardes indhopper Joachim Puggaard bolden på stolpen.

Samme Puggaard fik chancen, da Victor Kubel lavede straffespark i det 87. minut, men igen klarede Kenneth Quist det ikke særligt velplacerede spark.

Kenneth Quist var man of the match hos hjemmeholdet. Bedste markspillere var stopperparret Victor Kubel og Jacob Lindstrøm.

- Det var en solid præstation, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred. Vi burde have lukket kampen med de to store chancer i starten, men banen var uhyggelig dårlig. Det var svært at spille poleret fodbold. Vi spillede klogere end i Viby, og så kunne vi takke målmand Kenneth Quist for, at vi holdt nullet.

Annonce

Pokalkampen

- Vi træner videre trods corona-reglerne, og vi agter at opdele spillerne i grupper á 10. Vi har mange unge under 21 år. Og vi forbereder os på pokalkampen mod Fremad Amager, sagde Kasper Adelfred.

- Jeg forventer, at de to DS-kampe udsættes til næste år, men at vi får lov at spille pokalkampen, siger Hedensteds formand Henrik Nielsen. Det er en elitekamp, og spillerne er allerede indkaldt til coronatest før kampen. Det er planlagt, og jeg kan ikke forestille mig, at den kamp bliver udsat, for der er en pokalrunde igen en uge før jul, siger Hedensted-formanden.

I DS-kreds 3 skulle Odder have spillet mod B1913, men kampen blev udsat.


Hedensted-Varde 2-0 (1-0)

Danmarksserien, kreds 3

Mål: 1-0  Selvmål (43.), 2-0 Mirsad Suljic (53.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce