Annonce
Sport

Hedensted jagter fortsat succesoplevelsen: Afstanden op til overlevelse vokser efter nyt nederlag

Ronni Nordnæs (th.) er en af de mange profiler, som har forladt Hedensted i løbet af de senere år. Det betyder, at danmarksseriemandskabet er i gang med at opbygge et nyt hold med flere unge spillere. Arkivfoto
Hedensted IF tabte 3-1 på udebane til OKS, og det betyder, at holdet fortsat er sidst i sin danmarksseriepulje. Tingene går ikke de grønblusedes vej, og nu er det op til holdets rutinerede spillere at vende skuden.

Odense: Vinden blæser i den forkerte retning for Hedensted. Sidste sæson var de grønblusede en del af oprykningskampen i danmarksserien, men dette halvår kæmper holdet en krig i den nederste del af tabellen.

Efter et ærgerligt pointtab sidste weekend mod FC Sydvest 05 Tønder havde Hedensted denne weekend mulighed for revanche mod et af rækkens tophold i form af fynske OKS. Et hold som Hedensted også duellerede mod i sidste sæson af danmarksseriens oprykningsspil.

Trods chancer til mere var sejren dog aldrig i nærheden lørdag, hvor værterne fra OKS var foran 3-0, da stadionuret rundede lidt over en times spil.

Annonce

- OKS har fire chancer, hvoraf det ene er et straffe. De scorer på tre af dem. Vi har overtaget på spillet og bolden, men det kniber med at skabe de store chancer i første halvleg, sagde cheftræner for Hedensted, Nicolai Givskov.

Anden halvleg bød på flere chancer for Hedensted, men symptomatisk for "De Grønnes" hidtidige kampe i sæsonen lykkedes det ikke at få prikket bolden i kassen mere end en enkelt gang.

- Jeg forventer, at de spillere, som har mest erfaring og har prøvet mest, skal trække læsset i sådan en periode, hvor det ikke går godt. Det er også dem, der i store træk skal få os ud af det her, og det ved de også godt, fortalte Nicolai Givskov og fortsatte:

- Heldet kommer til dem, som opsøger det. Vi skal være godt forberedte og opsøge alle de muligheder, der kommer i kampene. I går var der ingen, som slog op i banen eller ikke opsøgte noget, og bliver vi ved sådan, skal vi også nok få det vendt.

Hedensteds cheftræner fremhævede efter kampen holdets to yngste spillere, 18-årige Christian Jørgensen, og den 17-årige debutant, Cornelius Nymand, som to af banens bedst præsterende, ligesom målscorer Jonas Perra også var iøjnefaldende.

Danmarksserien, Pulje 3

OKS 3-1 Hedensted IF (1-0)

Mål: 1-0 Rasmus Jensen (45'), 2-0 Christian Wulff (58'), 3-0 van Tha Thawng (63'), 3-1 Jonas Perra (66')

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce