Annonce
Sport

Hedensted IF's nye cheftræner lagde ud med et nederlag: - Hvis vi leverer sådan her, bliver det ikke bedre

Martin Damsbo kæmpede en brav kamp på midtbanen for Hedensted IF, men det var ikke nok til at få point på kontoen. Foto: Ole Nielsen.
Hedensted IF's nye cheftræner, Nicolai Givskov, måtte trods en god første halvleg se et nederlag i øjnene i sin første kamp i spidsen for danmarksserieholdet. De grønblusede tabte lørdag 1-0 på hjemmebane til Aarhus Fremad.

Hedensted: Tirsdag valgte Hedensted IF at fyre holdets cheftrænerteam i form af Kasper Adelfred og Brian Rasmussen, som sammen har været i spidsen for klubbens førstehold i næsten fire år.

Den nye mand i spidsen for "De Grønne" er Nicolai Givskov - tidligere anfører og den spiller med næstflest kampe for Hedensteds førstehold gennem tiden.

- Det tiltaler mig helt vildt at blive fodboldtræner. Jeg elsker at nørde med tingene. Jeg er nok en fodboldnørd, når det kommer til stykket, og det får man jo bedst tilfredsstillet ved at være fodboldtræner, sagde den nyudnævnte cheftræner, Nicolai Givskov, efter kampen.

Annonce

Desværre for Hedensted fik trænerskiftet i første omgang ikke den fornødne effekt, da holdet lørdag tabte 1-0 på hjemmebane til Aarhus Fremad.

Hedensted startede kampen godt, og ad flere omgange var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran. Først ved Mikkel Thisgaard efter 16 minutter og dernæst på et hovedstødsforsøg af anfører Mathias Kahr Christensen efter 25 minutters spil.

Marginalerne var ikke med de grønblusede, og efter pausen sad udeholdet fra Aarhus Fremad på kampen. Det resulterede i en scoring efter 57 minutter, da den tidligere Hedensted-spiller, Benjamin Suner, headede et indlæg mod bagerste stolpe, hvor en fri David Pedersen let kunne bringe udeholdet foran.

- I første halvleg holder vi det tryk på modstanderen, som vi ønsker. Vi skaber også de chancer, vi gerne vil. I anden halvleg lykkes vi slet ikke. Jeg ved ikke, om vi løb tør for kræfter eller blev lidt modløse, sagde Nicolai Givskov og fortsatte:

- Hvis vi leverer sådan her, bliver det ikke bedre. Vi skal meget højere op over en hel kamp.

Bedst hos Hedensted var back Nikolaj Søgaard, midtbanespiller Martin Damsbo og anfører Mathias Kahr Christensen.

Danmarksserien, Pulje 3

Hedensted IF 0-1 Aarhus Fremad (0-0)

Mål: 0-1 David Pedersen (57')

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce